Shoots & More

7.4
7.1

Bestellen

8

Service

6

Prijs

8.3

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Shoots & More

Wat een verhaal! Je leest het alleen op NederlandReview. Je leest er wat anderen over dit bedrijf vertellen en zeggen. Het is belangrijk om hier bekend mee te zijn om pas daarna een aankoopbeslissing te doen. Geld uitgeven moet je natuurlijk op een verstandige manier doen. Zeker wanneer je een onverstandige uitgave kunt voorkomen is het lonend om een aantal minuten van je tijd te besteden aan het lezen van een review. In een korte tijd kun je veel geld besparen. Interessant toch! 


Over Shoots & More

Foto’s maken doen we allemaal. Echte foto’s krijgen welke je ook gaat inlijsten moet je natuurlijk laten maken. Het kan bij dit bedrijf. Ze hebben meerdere vestigingen en weten zich hierdoor te onderscheiden van de vele fotograven, die er zijn. Het is een bedrijf met een focus op feel good, be good en do good. Het is belangrijk om je lekker in je fel te voelen om mooie foto’s te krijgen. Geluk en schoonheid begint van binnen. Je ziet dit terug op de foto’s. De be good factor is de factor, dat ze steeds beter willen zijn en worden. Do good gaat in op het feit, dat ze bewust zijn over mens en milieu. Een top combinatie dus. 


Je vindt ze in Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag en ook in Haarlem. Het zijn uitstekende bedrijven.
Diensten van Shoots & More

De dienstverlening draait natuurlijk om het maken van allerlei soorten foto’s. Vriendinnen, vrienden, babyshoot, zwangerschap, huisdieren, love fotoshoot, familie fotoshoot, kinder fotoshoot of een glamour fotoshoot behoren allemaal tot de mogelijkheden. Het is geweldig om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij dit bedrijf. Je zal versteld staan van de mogelijkheden en de opties. De prijzen zijn trouwens ook verrassend aantrekkelijk. Hierom hoef je het zeker niet te laten. Kies gewoon een keer voor een leuke fotoshoot bij dit bedrijf. We weten zeker, dat je er geen spijt van krijgt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij hun. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over Shoots & More

Is er iets misgegaan? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor het bedrijf. Je moet ze allemaal een eerlijke kans geven om processen te verbeteren en om tevreden klanten te behouden. Het is geweldig om te weten, dat Shoots & More iedere klacht met open armen ontvangt. Het is mooi en goed om hier gebruik van te maken. Het is namelijk slecht om met een klacht te blijven zitten en hier niets kenbaar van te maken. Eigenlijk moet je dan een klacht krijgen om niet te klagen. Het is voor velen iets wat ze niet graag doen.  


Wat zijn jouw ervaringen over Shoots & More?

Vind jij Shoots & More goed? Vind jij Shoots & More slecht? Het is goed om te weten, dat je ook jouw mening kunt delen met anderen. Anderen zullen je waarderen en bedanken. Jouw ervaringen kunnen anderen helpen om sneller een goed beeld te krijgen van een organisatie of bedrijf. 


Lees de mening van klanten die jou voorgingen in een fotostudio van Shoots & More. Is dit echt de leukste fotostudio van Nederland? Is het professioneel?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook