Shoots & More

7.1

Bestellen

8

Service

6

Prijs

8.3

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Shoots & More

Wat een verhaal! Je leest het alleen op NederlandReview. Je leest er wat anderen over dit bedrijf vertellen en zeggen. Het is belangrijk om hier bekend mee te zijn om pas daarna een aankoopbeslissing te doen. Geld uitgeven moet je natuurlijk op een verstandige manier doen. Zeker wanneer je een onverstandige uitgave kunt voorkomen is het lonend om een aantal minuten van je tijd te besteden aan het lezen van een review. In een korte tijd kun je veel geld besparen. Interessant toch! 


Over Shoots & More

Foto’s maken doen we allemaal. Echte foto’s krijgen welke je ook gaat inlijsten moet je natuurlijk laten maken. Het kan bij dit bedrijf. Ze hebben meerdere vestigingen en weten zich hierdoor te onderscheiden van de vele fotograven, die er zijn. Het is een bedrijf met een focus op feel good, be good en do good. Het is belangrijk om je lekker in je fel te voelen om mooie foto’s te krijgen. Geluk en schoonheid begint van binnen. Je ziet dit terug op de foto’s. De be good factor is de factor, dat ze steeds beter willen zijn en worden. Do good gaat in op het feit, dat ze bewust zijn over mens en milieu. Een top combinatie dus. 


Je vindt ze in Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag en ook in Haarlem. Het zijn uitstekende bedrijven.
Diensten van Shoots & More

De dienstverlening draait natuurlijk om het maken van allerlei soorten foto’s. Vriendinnen, vrienden, babyshoot, zwangerschap, huisdieren, love fotoshoot, familie fotoshoot, kinder fotoshoot of een glamour fotoshoot behoren allemaal tot de mogelijkheden. Het is geweldig om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij dit bedrijf. Je zal versteld staan van de mogelijkheden en de opties. De prijzen zijn trouwens ook verrassend aantrekkelijk. Hierom hoef je het zeker niet te laten. Kies gewoon een keer voor een leuke fotoshoot bij dit bedrijf. We weten zeker, dat je er geen spijt van krijgt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij hun. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over Shoots & More

Is er iets misgegaan? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor het bedrijf. Je moet ze allemaal een eerlijke kans geven om processen te verbeteren en om tevreden klanten te behouden. Het is geweldig om te weten, dat Shoots & More iedere klacht met open armen ontvangt. Het is mooi en goed om hier gebruik van te maken. Het is namelijk slecht om met een klacht te blijven zitten en hier niets kenbaar van te maken. Eigenlijk moet je dan een klacht krijgen om niet te klagen. Het is voor velen iets wat ze niet graag doen.  


Wat zijn jouw ervaringen over Shoots & More?

Vind jij Shoots & More goed? Vind jij Shoots & More slecht? Het is goed om te weten, dat je ook jouw mening kunt delen met anderen. Anderen zullen je waarderen en bedanken. Jouw ervaringen kunnen anderen helpen om sneller een goed beeld te krijgen van een organisatie of bedrijf. 


Lees de mening van klanten die jou voorgingen in een fotostudio van Shoots & More. Is dit echt de leukste fotostudio van Nederland? Is het professioneel?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

x

reserveer hier nooit een fotoshoot!!!!!!! ze bellen af en zeggen in quarantaine te zitten de avond voor de shoot. vervolgens ergens anders gereserveerd( den bosh) ook af gebeld omdat we niet uit 1 gezin zouden komen.terug gebeld naar Breda waar ze niets wisten van een evt quarantaine? t.ze liegen nl dus en dat in deze tijd?.had de woensdag ervoor nog gebeld of t een probleem was dat mn schoondochter en schoonzoon erbij mochten zijn was geen probleem. als ze eerlijk waren geweest had ik iets anders kunnen regelen. t was een fotoshoot voor ons 25 jarig huwlijk wat ondanks corona toch al zo anders moest zijn. zo was onze dag door shoots and more weer verziekt omdat ik last minute niets meer kon regelen. en t geld geven ze ook niet terug.

M

m

11-11-2020

0

Fotoshoot cadeau met gezin

Als cadeau voor mijn ouders hun verjaardag.... met het hele gezin heel leuke middag en de foto's zijn echt heel grappig geworden!

L

Leonora

28-08-2017

0

Geweldig!

Met gezin een fotoshoot gedaan bij Shoots & More in Breda. Het is echt een beleving! Leuke, vriendelijke dames, die ondanks de drukte gewoon aardig blijven. Jordana, de fotografe, neemt alle tijd tijdens de presentatie. De levering (canvas) duurt ca 2 weken. We hadden gevraagd of dit misschien eerder kon ivm een verjaardag. Dit konden ze niet beloven, maar binnen 4 dagen was de bestelling binnen! Iedereen blij! Shoots & More Breda, chapeau!!!

N

Natasha van der Ende

19-06-2017

0

Top fotoshoot

Wij zijn voor de tweede maal geweest. De fotografen stellen je op je gemak en kunnen super met kinderen omgaan. De fotostudio ziet er mooi uit, je voelt je direct thuis. Het is niet goedkoop, ik begrijp de prijs. Je krijgt wel kwaliteit. Maar ach, hoe vaak laat je nu professionele foto's maken. Kortom, een leuke beleving met een top resultaat.

F

Fam R

09-02-2017

0

Leuk en professioneel

Het was voor iedereen heel leuk om te doen en het was een professionele shoot. Resultaat is top geworden!

F

Fam.

22-12-2016

0

Fotostudio Haarlem leuke fotoshoot

Hele leuke dag gehad in fotostudio Haarlem!! Foto's zijn erg mooi geworden en iedereen had het naar zijn zin dus dat zie je op de foto's Bedankt!

S

s

18-12-2016

0

Fotoshoot als cadeau gegeven

Voor mijn zusjes verjaardag een fotoshoot 'gekocht' bij Shoots & More. Zij vindt het geweldig om op de foto te gaan en het leek mij leuk om samen met haar een shoot te doen en dit als cadeau voor haar verjaardag te geven. Bij Shoots & Moore kun je op de website een shoot cadeau geven, hoe cool is dat? Je kunt kiezen uit verschillende soorten shoots. Nadeel is wel dat je maar in vijf steden terecht kunt. Kan me voorstellen dat het voor mensen uit het Noorden en Oosten van Nederland een stuk minder aantrekkelijk is om hier gebruik van te maken.

M

Merle Palima

07-12-2016

0