Safety Experience Center

7.4

Bestellen

6.6

Service

5.4

Prijs

4.9

Levering

28.6%

Zou hier weer kopen

Safety Experience Center

Is verkeersveiligheid bij u erg van belang en wilt u een van de beste rij ervaringen mee maken? Zoek dan niet langer en kies voor Safety Experience Center. Zo bent u zeker dat u de juiste trainingen, consulting en online training oefeningen krijgt zodat u goed voorbereid de weg op kan. Bovendien is het hierbij belangrijk wat andere consumenten van dit bedrijf vinden. Maar wat vindt u ervan? Heeft u al ervaring met dit bedrijf? Zo ja, wat is uw mening hierover?

Wij van NederlandReview verzamelen reviews over winkels en bedrijven van verschillende échte consumenten die al eerder iets hebben gehaald, meegemaakt of gevolgd in een bepaald bedrijf. Deze reviews zijn volgens hun eigen ervaringen beschreven, en beschikbaar gesteld op onze website. Wij zijn een onafhankelijk platform waar verschillende consumenten hun bevindingen en meningen over een bepaald bedrijf uiten/delen. Hierdoor zijn wij in staat om samen een beeld te scheppen van een bepaald bedrijf wat als voordeel heeft dat andere consumenten die hier weinig over weten, kunnen inzien wat er te verwachten staat en of de verwachtingen ook kloppen met die van hun. Bovendien zorgen we er samen voor dat dit soort consumenten te weten komen waar ze mee te maken hebben waardoor hun keuze beïnvloedt kan worden. Dit zal geen volledig beeld geven van hoe u het zelf zal ervaren, maar dient juist als een indicatie.


Over Safety Experience Center

Safety Experience Center biedt verschillende antislipcursussen en ongevalpreventietrainingen aan voor particulieren, en ook voor bedrijven. Deze trainingen worden zorgvuldig uitgevoerd door de leiding van Verkeersveiligheid Groep Nederland.

Zo kunt u zeker zijn dat de trainingen die worden gegeven, ook de beste en efficiëntste zijn waardoor u waar krijgt voor uw geld. Dit bedrijf biedt verschillende trainingen aan voor zowel bestuurders van personenvoertuigen als bestuurders van bedrijfswagen. De focus ligt op het verbeteren van de risicoperceptie en het verhogen van het verkeersinzicht. Indien de opleiding met goed resultaat is doorlopen komen zij in aanmerking voor een certificaat. Dit dient als garantie van de chauffeur dat hij of zij de kennis en vaardigheid beschikt waarmee veilig, schadeloos en milieuvriendelijk kan worden gereden.  


Diensten

Dit bedrijf biedt dus voor zowel particulieren en bedrijven cursussen en trainingen aan waardoor u aan het einde van de opleiding veilig kunt rijden. Zo kunnen particulieren kiezen voor 3 uur, 4 uur of één dag een antisplitcursus te volgen waarbij verschillende dingen worden behandeld. Bovendien kunt u er ook voor kiezen dit in een groep te doen waardoor het gezelliger wordt. Zo leert u bijvoorbeeld uitwijkmanoeuvres uit te voeren wanneer zich een lastige situatie voordoet. Denk bijvoorbeeld aan een te snel genomen bocht weer uw controle over uw auto te verkrijgen. Dit geeft de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van een goede stuurhouding die u zeker nodig zult hebben. Voor bedrijven is dit ongeveer ook het geval. Bovendien is het voor bedrijven ook erg belangrijk dat een chauffeur zo min mogelijk brandstof verbruikt en zo efficiënt mogelijk rijdt. Daardoor biedt dit bedrijf ook kennis over dit gebied zodat u weet hoe u dit allemaal kunt beïnvloeden. Zo leert u bijvoorbeeld vaardigheden om het brandstofverbruik te laten verminderen, de uitstoot van CO2 zo effectief mogelijk reduceren en verkeersveiligheid laten toenemen. Het gaat hierbij vooral om het kostenbesparend en veilig te rijden in het verkeer.

Klachten 

Heeft u een vraag of een klacht die u kwijt wilt? Dan kunt u terecht op de website http://www.safetyexperiencecenter.nl/ waar u gemakkelijk contact kunt nemen met een van de medewerkers. Telefoongesprek is mogelijk, let wel op dat dit 30 cent per minuut gaat kosten. Wilt u liever mailen? Dan kunt u eenvoudig en snel het contact formulier invullen. Zij zullen zo spoedig mogelijk een oplossing proberen te vinden. Het is aangeraden om eerst naar veel gestelde vragen te kijken, zodat u misschien al van te voren een oplossing kunt vinden op uw vraag.


Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Dan zouden wij dit heel graag willen weten. Hiermee zorgt u er samen met ons voor dat andere consumenten hier van te weten komen zodat ze een beter beeld krijgen van dit bedrijf.


Top of niet? Lees ervaringen van anderen die de rij-ervaringen van Safety experience Center al geprobeerd hebben. Zo weet u of u er echt wat aan heeft!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Teleurstellend

Heel teleurstellend: de proeven die je doet zijn niet echt leerzaam, bovendien mag je de oefening maar 2x doen, dan krijg je het helemaal niet onder de knie en de groepen zijn behoorlijk groot. Het ergst was echt de docent, die ene hele nare manier van 'opleiden' had, waarbij hij heel negatief en belerend was. Zelf na het eerste deel (theorie) was ik al depressief door hoe we werden aangesproken. Echt jammer, want het is op zich heel belangrijk om te doen!

C

Carolien

04-03-2019

0forum

Matige ervaring

Pluspunten zijn de heldere theoretische uitleg, de auto's (nette, nieuwe modellen) en de baan. Verder waren wij vrij teleurgesteld in deze ervaring. Bezoek startte met aanmelden en ontvangen van een bon voor de 'VIP-catering' die bestond uit broodje Unox, warme dranken, fris en candybar. Helaas geen pauze dus nauwelijks tijd om überhaupt iets te bestellen of op te eten. Na theoretische uitleg de baan op. Daar waren al diverse groepen bezig, waardoor het af en toe een beetje als 'lopende-bandwerk' voelde. Zo bleven wij lang bij het eerste onderdeel hangen: zit- en stuuroefening op een stuk asfalt met pionnen. Nuttig, maar na zes rondjes weinig uitdagend, het voelde een beetje als tijd rekken. Onderdeel twee was een noodstop/uitwijken op een nat wegdek. In onze ogen was er weinig begeleiding, omdat de instructeur niet mee reed in de auto. Toch vond de instructeur het nodig om na elke stop zeer belerend commentaar te leveren, dat soms weinig meer te maken had met de daadwerkelijke oefening. Dit zorgde voor lang wachten en weinig zelf achter het stuur zitten. Onderdeel drie was wederom een nat wegdek, dit keer om overstuur en onderstuur te oefenen. Helaas ook hier geen instructeur in de auto, deze stond langs de kant en was vooral met zijn telefoon bezig. Per persoon een aantal rondjes gemaakt en proberen niet te slippen. Ons beeld van een slipcursus (met hoge snelheid in een slip raken en er weer veilig uitkomen) was hier blijkbaar totaal niet aan de orde, het was een behoorlijk brave ervaring. Al met al waren wij vooral teleurgesteld in de instructeurs. Zeer belerend, soms ronduit onbeschoft (!) en tegelijkertijd weinig persoonlijke begeleiding doordat er niemand met je mee rijdt. Een slipcursus wordt vaak omschreven als leuk en spectaculair, wij voelden ons vooral een nummertje. Jammer!

M

Michelle

19-09-2018

0forum

Slecht

De hele cursus duurt 3 uur. 45 min theorie in klasje van 20. Prima. In de overige 2 uur en 45 minuten nauwelijks kunnen rijden laat staan slippen en daar kom je voor. 2 rondjes sturen (droge ondergrond), 2 keer een noodstop, 5 rondjes op een glad en helemaal rond minI circuit. Nee her andere grotere circuit met rechte stukken en verschillende bochten mochten wij niet doen. Zonde van je tijd en moeite en ronduit slecht. Een deelnemer: het lijkt wel een slipcursus voor bejaarden. En die hadden wij n jonge vader kado gedaan...

B

Bart

23-02-2018

0forum

Waardeloos

Afgelopen zondag met 2 vrienden de cursus gevolgd. Ik was al enigszins bang gezien de review die ik op google las over heel lang wachten, instructeurs die heel veel praten en veel dezelfde dingen zeggen en dat je amper aan oefenen toekomt. Helaas is dat 100% uitgekomen, het spijt mij om te zeggen, maar het was een waardeloze ervaring. Alleen het stuk theorie aan het begin was nog redelijk, daarna sloeg het werkelijk nergens op, wachten wachten wachten en uiteindelijk hebben we allemaal in totaal maximaal 5 minuten geoefend, maar ik vrees minder. Het is een soort dozenschuiffabriek die niet gericht is om mensen echt iets te leren.

L

Laurens

22-02-2018

0forum

Veel geleerd dankzij slipcursus

Als verrassing voor mijn verjaardag een slipcursus cadeau gekregen van mijn vriendin. Beschik nog niet zo lang over mijn rijbewijs, dus het leek mij heel erg vet om dit een keer te doen. En dat was het ook. Bijkomend voordeel is dat je er ook nog eens heel veel van leert. Stel dat het jezelf eens overkomt, dan weet je precies wat je moet doen. De slipcursus heb ik gevolgd bij Experience Center en alles was heel erg goed geregeld. Geen wachttijden en de instructeurs hebben me goed geholpen en van nuttige tips voorzien. De prijs is, volgens mijn vriendin, wel wat aan de hoge kant, maar ik vind het persoonlijk zeker de moeite waard.

K

Kilian Polstra

20-02-2017

0forum

veiligheids trainingen voor het bedrijf

Voor het bedrijf verschillende veiligheids trainingen laten organiseren door SEC Toch een stukje verantwoordelijkheid meegeven aan onze werknemers, vinden we erg belangrijk. Alles was uitstekend verzorgd en de werknemers hebben er veel van geleerd. Velen hebben zelfs een hele leuke dag gehad, vertelden ze ons.

J

J. Lammers

31-08-2016

0forum

Anti-slipcursus bij Safety Experience Center

Voor mijn verjaardag heb ik van een familielid een anti-slipcursus gekregen die ik kon volgen bij het Safety Experience Center. Ik moet zeggen dat je goede begeleiding krijgt, maar de cursus vond ik niet bijzonder hoogstaand. De meeste dingen wist ik eigenlijk al wel. Kan me voorstellen dat er veel mensen zijn die er niets van weten en dan is het mogelijk wel de moeite waard om zo'n cursus te volgen.

G

Gast

02-06-2016

0forum