Regiobloemist

Alle reviews

Regiobloemist

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bos bloemen laten bezorgen in Amstenrade

  Top service, na 22 dagen staan de bloemen er nogsteeds top bij!!! Bezorging was in Amstenrade dus de locale bezorging in die omgeving echt top!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bloemen

  Voor 13.00 u bloemen besteld. Helaas niet op dezelfde dag bezorgd. Bloemist zegt dat hij wel aan de deur geweest is en een briefje in de bus gedaan heeft, maar de brievenbus was leeg. Een welles nietes verhaal dus en geen bloemen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  boeketten bestellen

  Paar keer bij besteld dit jaar, vanwege corona. Dan wil je mensen nog wel eens een extra bloemetje sturen.

  Niks te klagen! Boeketten zagen er telkens heel netjes uit en goed geleverd. Aanrader

Anderen bekeken ook

Surprose.nl
14 reviews

Ben je zoekende naar een bedrijf waar je rozen kunt bestellen? Wellicht is Surprose.nl een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welk...

YourSurprise
38 reviews

Ken jij YourSurprise? YourSurprise is een webshop welke cadeau artikelen aanbiedt. Er zijn meer dan 1000 cadeaus op de website te bekijken en te ko...

Boeketcadeau
15 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Boeketcadeau is natuurlijk een site en bedrijf in de categorie bloemisten. Het is een bedrijf waar je altijd e...

Fleurop Interflora
1 reviews

Wil je online planten en bloemen bestellen? Dan is Fleurop-Interflora voor jou wel een interessante onderneming. Wie wordt er niet vrolijk van een ...

Regiobloemist

Ben je op zoek naar een bedrijf waar je bloemen, boeketten en toebehoren kunt kopen? Wellicht is Regiobloemist een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Regiobloemist bekend zijn. Je leest hier louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

Wat is Regiobloemist?

Via Regiobloemist kun je boeketten bloemen en toebehoren kopen. Op de website kun je allereerst een keuze maken uit seizoensboeket, veldboeket, gelegenheid en rouwbloemen. Het bedrijf laat bloemen bezorgen door heel Nederland. Er wordt aangegeven dat ze vaak nog dezelfde dag kunnen leveren. Er worden bloemen geleverd in elke plaats van het land. Dit gaat dan via de locale bloemist.

Voordelen

Samenwerken met Regiobloemist brengt volgens het bedrijf een aantal voordelen met zich mee. Mocht je op werkdagen voor 14:00 uur een bestelling doen, dan zal deze dezelfde dag nog besteld worden. Een bestelling die wordt gedaan op zaterdag voor 12:00 uur, zal dezelfde zaterdag nog afgeleverd worden. Tenminste, dat laat het bedrijf weten via haar officiële website. Ze bezorgen naast bloemen, veldboeketten of gemengde boeketten ook planten, rouwwerk en bloemstukken. Er wordt aangegeven dat het bedrijf haar klanten voorziet van de best denkbare service en doet aan 100% tevredenheidsgarantie.

Bezorginformatie

Als je jouw bloemen een dag later wil laten bezorgen dan is dat mogelijk. Je kunt tijdens het bestellen aangeven op welke dag je jouw bloemen wilt laten bezorgen. Het bedrijf zal voor jou in de gaten houden of het boeket op de juiste dag bezorgd zal worden. De boeketten worden in de regel op werkdagen vanaf 09:00 uur tot circa 18:00 uur bezorgd. Er kan door het bedrijf geen exact tijdsvak gegarandeerd worden.

Goedkope bloemetjes

Het is mogelijk om goedkope bloemetjes te laten bezorgen. Omdat ze boeketten rechtstreeks via de lokale bloemist laten bezorgen zul je altijd de beste prijs krijgen. Desondanks zijn de boeketten van goede kwaliteit maar niet duur. Bij Regiobloemist kun je zonder veel kosten te maken een boeket laten bezorgen via een kwaliteitsbloemist. Als het tulpenseizoen is kun je ook tulpen bestellen via de lokale regiobloemisten. Het tulpenseizoen is van december tot ongeveer april en de tulpen die je via Regiobloemist kunt kopen zijn al beschikbaar vanaf € 11,95. Naast tulpen bezorgt het bedrijf bloemen door Nederland.

Wetenswaardigheden

Heb je een opmerking, vraag en/of feedback voor Regiobloemist? Je kunt onder andere contact opnemen via een online contactformulier. Je dient eerst een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Hierna is het tijd om je bericht te typen en daarna druk je op verzenden. Het bedrijf zal dan een e-mail ontvangen. Je kunt bij Regiobloemist op verschillende manieren een betaling verrichten. De beste manier om te betalen is volgens velen via iDEAL. Maar, je kunt ook op andere wijze een betaling verrichten. Op het moment van schrijven staan er onder andere Visa, Mastercard, AfterPay en PayPal aangegeven op de site van Regiobloemist.

Wat zijn de klantervaringen?

Heb je weleens bloemen, veldboeketten, gemengde boeketten, planten, rouwwerk of bloemstukken via Regiobloemist besteld? Ben je tevreden over de geleverde bloemen? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Regiobloemist? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je mening over deze organisatie deelt.

 

}