PlusPort

Alle reviews

PlusPort

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sociale hygiëne e learning

  Onderdelen komen niet zo uitgebreid in de elearning dan in het examen. E learning lijkt een makje totdat je het examen krijgt, er worden vragen gesteld waarvan je de woorden nog nooit hebt meegekregen in de e learning erg slecht , ik heb HBO werk en denkniveau maar zelfs ging dit mij boven de pet. Zeker geen aanrader!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  HACCP cursus online

  Werkt prima via laptops/desktops die draaien op windows.
  Heb je een Desktop/laptop op basis van Android, kun je in de problemen komen. Gedeelten van de tekst vallen weg vanwege afbeeldingen die op iedere pagina worden afgebeeld. Zelfs wanneer je items instellingen op allerkleinste formaat instelt, valt een groot gedeelte van de tekst weg. Toetssen die de cursus biedt zijn om deze reden niet te doen...beetje irritant...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sociale Hygiene

  Plusport is bij navraag géén erkende SVH opleider en de e-learning cursus sluit totaal NIET aan bij examen. Daarnaast geen informatie in portal hoe je met ze in contact kunt komen.

  jullie kk vieze joden leren 100% wat kk anders dan op examen a kk honden

  Great product horrible company

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kennis up to date.

  Voor mijn werk is het belangrijk dat mijn kennis up to date blijft en ook voor mijzelf vind ik dat belangrijk. Daarom ben ik zo blij dat ik aanraking ben gekomen PlusPort. Via dit bedrijf kan ik op een eenvoudige manier mijn kennis up-to-date houden. Een gedeelte van de kosten wordt door mijn werkgever vergoed, maar een gedeelte moet ik ook zelf betalen. Dat vind ik helemaal niet erg, maar het betekent wel dat ik goed oplet hoeveel een training kost. De prijzen van dit bedrijf zijn relatief gezien laag, zeker als je je realiseert hoe goed de trainingen zijn. Ik doet dit echt om kennis op te doen en ik wil niet zomaar een papiertje halen, omdat dat nu eenmaal verplicht is. Je krijgt bij PlusPort echt waar voor je geld en dat is prettig. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de Academy app die door dit bedrijf aangeboden wordt.

Anderen bekeken ook

Theorie.nl
3 reviews

Je rijbewijs kan veel geld kosten. Je betaalt je gek aan alle lessen en daar komen je examens nog eens bij. De lessen zijn de perfecte voorbereidin...

VCAdirect
3 reviews

Wanneer u in de bouw werkt is het erg belangrijk om te weten aan welke veiligheidseisen gedacht moet worden. Soms is een VCA certificaat halen dan ...

DriversOnly
5 reviews

Leer dit bedrijf beter kennen door deze review te lezen. DriversOnly is een organisatie waar je kunt oefenen met de theorie examens. Het is mo...

Laudius
4 reviews

Weet jij wat anderen over dit bedrijf zeggen? Ontdek het op onze site. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen v...

PlusPort

Tegenwoordig moet men voor het werk, of wanneer je je gaat omscholen verschillende certificaten en dergelijke halen. Wanneer dit klassikaal zou moeten gebeuren, kost dit veel tijd, waarin je niet aan het werk kunt, en je moet vaak naar een locatie reizen. Daarom worden veel van dit soort cursussen inmiddels ook online aangeboden. Zo kun je in je eigen tijd en tempo het benodigde examen halen, en mis je zo min mogelijk uren op je werk of met je gezin. Een bedrijf dat deze (voornamelijk veiligheidscursussen) aanbiedt is PlusPort. Wat de ervaringen zijn van de cursisten lees je hier.

Over PlusPort
PlusPort werd in november 2003 opgericht door Ron Bruijn en Yvonne Loef. Ron Bruijn bezat de nodige expertise over bandbreedte en internet die hij opdeed bij KPNQwest en Yvonne Loef kwam vanuit de opleidingenkant. Samen wilden zij als één van de eersten op de markt e-learning cursuspakketten opzetten. Zij waren er van overtuigd dat deze pakketten vooral goedkoop, goed en direct te starten moesten zijn. Het moest veel meer bieden dan een boek. Toen vele medewerkers VCA certificeringen moesten behalen lanceerden zij hun eerste product: de VCA cursus via internet met interactieve trainingsmodules, incl. vragen, voorbeelden voor veilig gedrag, geluid, opdrachten en toetsen.  Nadat het in de eerste jaren moeilijk was om opdrachtgevers te overtuigen van de leermethode, raakte men er langzaam van overtuigd dat je er onder andere veel kosten mee kon besparen en het succes startte. Inmiddels hebben ruim 90.000 kandidaten succesvol e-learning veiligheidstrainingen gevolgd.


Diensten
Inmiddels biedt PlusPort een flink aantal opleidingen en certificaten aan met behulp van de software van LMS Academy namelijk:

 • VCA
 • BHV
 • HACCP
 • NEN 3140
 • Atex
 • Veilig werken langs de weg
 • Veilig werken met Gevaarlijke Stoffen
 • Heftruck
 • Sociale Hygiëne
 • Bouwlasten Veilig Aanslaan
 • Verpleegtechnische handelingen
 • Rekenen in de zorg
 • Risicomanagement
 • BHV in de zorg
 • Bevrijden uit liften
 • Aanpak duurzaam GWW
 • Meldplicht datalekken
 • Het nieuwe rijden

De missie hierbij is om de medewerkers zo effectief mogelijk te trainen door middel van e-learning cursuspakketten. Groot voordeel hiervan is dat cursisten sneller, leuker, gemakkelijker en tegen een lage prijs kunnen worden opgeleid. De software LMS Academy is zeer geschikt als interne academy voor middelgrote en grote organisaties, en ook voor opleiders die hun opleidingen naar het internet willen brengen. Op de website is een duidelijk overzicht te vinden van de kosten van de verschillende opleidingen.

Klachten
Wanneer een opdrachtgever c.q. een cursist een klacht of bezwaar heeft, moet je dit binnen twee weken na uitvoering van de cursus schriftelijk indienen bij customersupport@plusport.com. PlusPort BV neemt namelijk uitsluitend per e-mail ingezonden bezwaren of klachten in behandeling. Na ontvangst hiervan neemt PlusPort BV binnen 7 werkdagen contact met de cursist of opdrachtgever op.

Laat hier ook jouw review over de cursussen van PlusPort achter!

Wat zijn de ervaringen met de e-learning cursussen van PlusPort? Zijn ze gemakkelijk te volgen, en geeft de theorie genoeg voorbereiding voor je werk?

}