Plarium - online strategy

Alle reviews

Plarium - online strategy

71% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  sparta

  Absolute worthless game,not just this game,the entire plarium platform,full of glitches,worthless custumor service,money grabbing bunch of idiots,they let you pay for ingame improvements,two months later take it away again without money return,to me it more seems like a moneypipeline/laundry towards the Ukraine war than a serious players latform,my advice,stay clear of these thiefs unless it's your hobby to reboot and re-install while bursting your credit card.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  woordzoeker

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vikings war of clans

  Ik ben niet zo blij met plarium. Kocht van de week een pack uit de ingame bank..vlak erna nog een zelfde pack, waarvan ik er maar 1 heb gekregen. Netjes een ticket aangemaakt en een dag later kreeg ik alsnog me pakket. Twee weken later kocht ik weer 3 pakketten wat als offer werd aangeboden waarvan ik er maar 1 kreeg. Weer netjes een ticket gemaakt. Maar toen werd ik genaaid met omdat ze zeiden dat ik volgens art X de bank mislijden en hebben ze me een gewone aankoop van gold waarvan de waarde 1000x zo weinig is gegeven en gezegt me te bannen als ik het nog is deed. Ik heb geen idee wat ik fout heb gedaan maar na meerdere mails gewezen op het art X . Zonder enige duidelijkheid. Gewoonweg schandalig als je ziet wat ik al geïnvesteerd heb in de korte tijd.

  daarbij heeft het een flinke impact gehad op de ingame competitie die zich afspeelde

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hele vakanties lang gamen

  Ik ben een enthousiaste gamer. Al mijn vakanties alleen maar altijd aan het gamen. Met Plarium ben ik nu ook al uren bezig. er valt veel te ontdekken en uit te breiden.

  Sparta - war of empires is mijn favoriet. Door de gameplay en de graphics en de verhalen

  Het is jammer dat de vakantie alweer bijna voorbij is, want ik ben nog lang niet klaar met dit spel.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vet mooie game  ik ben echt fan van online strategiespellen en deze ook !!

  alles is vet mooi gemaakt en tekeningen zijn heel afgewerkt

  game besturing heb je zo onder de knie

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gave werelden

  Soms een beetje ouderwets; ik speel al superlang dit soort spellen, maar het verveelt nooit.
  Je kunt hier kiezen uit gave werelden, zelf vind ik de Spartanen het coolst, ook door die graphics enzo, maar die Piraten zijn ook grappig!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Supervet

  Onrealistisch natuurlijk, maar who cares dit is supervet!! Wel met aanmelden enzo, maar nou ja

Anderen bekeken ook

DealDonkey
31 reviews

Elke dag worden om klokslag 11:00 de nieuwe aanbiedingen en deals online gezet bij DealDonkey. Elke dag is het weer een verrassing welke artikelen ...

Runnerz
4 reviews

Wilt u goed beslagen ten ijs komen als u zich gaat storten op het wedden op paardenraces? Lees dan hier beoordelingen over runnerz.nl. Het wedden o...

Watch2Day
12 reviews

Word jij van het woord kortingen altijd meteen enthousiast? Laten we eerlijk zijn, wie wordt er van kortingen nu niet enthousiast? Watch2Day heeft ...

Knaldeals.com
10 reviews

Ken jij dit bedrijf echt wel zo goed als je denkt? Knaldeals.nl is een website met dagaanbiedingen voor knalprijzen. De naam laat weinig te wensen ...

Plarium - online strategy

Plarium: Ervaringen
Vecht tegen of met Spartanen, Perzen, Vikingen, mutanten en piraten!

Hou jij van gamen? Doe jij dat het liefst gratis en online? Dan ben je vast bekend met Plarium of zou je dat moeten zijn! Hoe beoordeelt Nederland dit online gaming platform? Zijn de verhalen goed genoeg, de graphics cool genoeg, de keys handig genoeg? Is het wel echt gratis of zitten er addertjes onder het gras? Vind jij hier jouw nieuwste lievelingsbesteding of ben je het al gauw genoeg weer zat? Lees hier hoe anderen voor jou Plarium hebben beoordeeld en laat je leiden door hun ervaringen om zelf wel of niet ook een kijkje te nemen op deze epische website!

Over Plarium
Plarium biedt verschillende spellen om online te spelen. Ze hebben vaak klinkende namen. Total Domination, Soldiers Inc, Pirates: Tides of Fortune, Stormfall: Age of War, Sparta: War of Empires en de nieuwste aanwinst: Nords, Heroes of the North. Zoals de titels al aangeven, zijn de spellen vaak losjes (heel losjes) gebaseerd op bekende heldhaftige of op zijn minst bloederige episodes uit de wereldgeschiedenis. De Spartanen, bekend om het opheffen van ouderwetse uitvinden als stadsmuren, omdat zij hun stad wel met hun blote vuisten konden verdedigen. De geweldige Koning Leonidas, die het zo heldhaftig opnam tegen de machtige Perzen. Piraten, niet alleen criminelen, maar ook gezellig zuipende feestvierders op zee. Wie wil Johnny Depp nou niet als drinkebroeder? Of wat dacht je van de Vikingen, die er ook gezellig op loshakten zoals Ragnar Lothbrok, heftig neergezet in de nu zo populaire tv-serie van The History Channel? Types zoals deze zullen altijd tot de verbeelding spreken en het is dan ook niet voor niets dat Plarium dergelijke werelden uitkiest om jou in rond te laten vechten.

Diensten van Plarium
Op Plarium.com kun je inloggen of een account aanmaken, al dan niet via Facebook of Google + en je avontuur beginnen. Voor elk spel vind je een eigen pagina. Hier lees je meer over de vaak uitgebreide achtergrondverhalen, hoe je het spel moet bedienen en hoe de graphics eruit zien. Je kunt er je strategieën, diplomatie en tactieken oefenen tot je een ware oorlogskoning bent. Of je nu van historisch realisme of meer van mythologische verhalen houdt, of juist een mix wilt: op Plarium vind je meerdere spellen naar je gading. De 3D-graphics, gesproken missies en uitgebreide tutorials moeten nieuwe spelers naar binnen zuigen en verslaafd maken aan deze gamewereld. En dat is al vaak gelukt: Plarium claimt ruim 100 miljoen spelers te hebben, verspreid over meer dan vijftig landen. Heroes will rise!

Klachten over Plarium
Niet tevreden over de diensten van Plarium? Je kunt het ze laten weten met berichtjes via YouTube, Twitter, Google + en Facebook. Op de website is een uitgebreide Refund Policy te vinden, mocht je daar behoefte aan hebben.

Heb jij Leonidas geholpen die nare Perzen te verslaan, vond jij Ragnar aan jouw zijde in de vikinggevechten of heb je mutanten verslagen in een post-apocalyptische wereld op plarium.com? Laat dan hier de epische verslagen van jouw battles lezen aan de rest van Nederland! 

Wat vinden Nederlanders van deze (MMORPG) online strategy game? Leuk en spannend en niet (te) duur? Lees ervaringen op NederlandReview

}