NederlandReview

  Ervaringen Pick-a-deal

  Geheimen onthuld? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Pick-a-deal.nl is een website vol met voordeel en korting. Ze willen de producten aanbieden met een korting van 30 procent tot 80 procent. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn op deze mooie site. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over pick-a-deal.nl. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als pick-a-deal.nl. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun.

  Over pick-a-deal.nl

  Pick-a-deal.nl is een website waar je terecht kunt voor goedkope producten. Het gaat allemaal op producten met een hoge korting. Een hoge korting waardoor het voor iedereen interessant is om gebruik te maken van deze diensten en producten. Kijk naar de mogelijkheden om een mooie aanbieding te scoren op deze site. Je kunt er eigenlijk niet mis gaan. Je betaalt veilig via het internet en krijgt je bestelling mooi en goed thuisgestuurd.

  Let's Make a Deal 2019 Oct Pick a Number

  Diensten van pick-a-deal.nl

  Pick-a-deal.nl is een site welke volop aanbiedingen heeft op haar sites. Het is mooi en goed om te zien welke verschillende opties er zijn om producten te kopen met een hoge korting. Kijk naar de verschillende opties om te genieten van een mooie aanbieding via deze site.

  Klachten, tips en complimenten over pick-a-deal.nl

  Ben je ergens niet tevreden over of heb je een klacht? Dan is het goed om een klacht in te dienen bij pick-a-deal.nl. Het is dan mogelijk voor ze om te zoeken naar een passende oplossing. Het is mogelijk om zo hun het jou (alsnog) naar je zin te maken.

  Laat ook nog je mening achter over hun op onze site NederlandReview. Het is dan mogelijk voor anderen om een goed beeld van pick-a-deal.nl te krijgen.

  Heb jij ervaringen bij pick-a-deal.nl

  Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over pick-a-deal.nl wereldkundig te maken.

  Geheimen onthuld? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Wel of niet betrouwbaar? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen op NederlandReview

  Pick-a-deal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Pick-a-deal

  Uw beoordeling

  leuke dealtjes

  leuke dealtjes
  beetje onhandig dat je eerst moet doorklikken voor de prijs, maar wel leuk vooral voor cadeautjes te kopen

  Door: Valens10-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Opblaaszwembad voor de kinderen 50 euro

  Voor 50 euro een oplaaszwembad voor de kinderen gekocht.

  Dat wilden wij al langer kopen, helemaal met het warme weer van de laatste dagen, maar normaal zijn die dingen zo ontzettend duur! Ik zag ze in de stad voor meer dan 100 euro, vaak zelfs boven de 200 euro. Nou zo vaak is het geen mooi weer in Nederland!

  Bij Pick a Deal nu dus eindelijk eentje aangeschaft, voor maar 50 euro. Misschien dat deze aanbieding zo scherp is omdat de zomer bijna voorbij is, maar dat maakt ons niets uit, want je doet er toch langer mee dan één zomertje!

  Door: Angèle F.16-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Geen kwaliteit

  Leuke site om naar te kijken maar de kwaliteit van de spullen laat te wensen over, de levering is wel prima.

  Door: Ellen30-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  FAQ

  Is Pick-a-deal een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Pick-a-deal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pick-a-deal actief?

  Pick-a-deal is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pick-a-deal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.