Notta & Belle

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Notta & Belle

Sta je op het punt een rozensamenstelling van Notta & Belle aan iemand cadeau te doen, maar wil je eerst weten hoe het eerdere consumenten vergaan is en of het een creatie van kwaliteit is? Laat je dan hier adviseren door de reviews van hun ervaringen. Als je zelf al ervaring hebt, schroom dan niet om vandaag nog jouw mening en beoordeling te delen met ons door een recensie te schrijven.

Iets rozigs voor elke gelegenheid

Niet alleen fans van het sprookje Beauty and the Beast (Belle en het Beest) hebben iets met rozen. Er zijn legio momenten waarop mensen graag bloemen geven. Uiteraard is Valentijn wel traditioneel hét moment waarop de rozenkraan open gaat en samen met de rode hartjes en romantiek vloeit. Maar ook bij een verjaardag, jubileum, bruiloft, gewoon, omdat je iemand lief vind, of voor het slagen voor een examen of behalen van een diploma, kan een roos prima. Daarbij kan je gaan van een enkele roos, een roos voor ieder jaar wat soms een heel groot bos oplevert, of een normaal formaat boeket. Uiteraard hangt dit ook van het budget af. Wist je trouwens dat rozen in allerlei kleuren geverfd kunnen worden, zoals blauw, lavendel, geel, fuchsia, turkoois, wit, zwart, en bourdeaux. Water en zonlicht worden dan alleen vaak niet zo gewaardeerd.De bloemsamenstellingen met rozen van Notta & Belle

Volgens de website zijn de rozen (van hoge kwaliteit) gestabiliseerd, en daardoor lang houdbaar. Daarbij wordt niet over een paar weken gesproken, maar over een paar jaar. Dat wordt dus afstoffen van tijd tot tijd. Je kunt hier terecht voor rozen in allerlei kleuren en formaten (Mini, Premium, Premium X, of King) onder een glazen stolp (koepel of dome), die ook nog eens van een gepersonaliseerde gravure voorzien kan worden en in een cadeaudoos verzonden wordt indien gewenst. Verder hebben ze rozenberen (groot en klein), een rozenpuppy, en langlevende boeketten die naar vers gesneden rozen zouden ruiken. Voor de laatste zijn verschillende formaten en vormen mogelijk van de dozen waarin de bloemen geleverd worden, zoals de Forever (uitlopende doos), Romantic (rechte doos), Love (hartvormig), en Princess (ronde doos). Volgens de website zijn de bossen veilig, veroorzaken ze geen allergieën, en behoudt het boeket zijn versheid voor ongeveer vijf jaar. Het gehele proces zou handmatig gebeuren en in Europa.

Reviews van ervaringen voor en door klanten: geurig of stinkend?

Heeft de bestelling de bezorging goed overleefd? Hoe uniek zijn de cadeaus die deze webshop aanbiedt? Wat zijn de meningen over het lijmwerk? Zijn de rozen van hoogwaardige kwaliteit of alsnog zo verlept? Zie je nog dat het ooit een verse snijbloem was? Zijn ze kleurecht of snel verschoten? Wat is het verschil tussen gestabiliseerde bloemen en nepbloemen? Blijven de rozen zitten of vallen ze er snel uit? Hoe geef je zo’n rozenbeer eigenlijk water? Of is watergeven helemaal niet nodig? Kun je hier echt vijf jaar van genieten zoals de website claimt? Het antwoord op deze en alle andere vragen vind je hier in de recensies, waarin consumenten hun mening en beoordeling met ons delen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)