MEL Science

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

MEL Science

Ben je op zoek naar kits met veilige en wetenschappelijke experimenten voor kinderen en ouders? Wellicht is Mel Science een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Je leest hier alleen objectieve en onafhankelijke reviews over bedrijven.  


Wat is Mel Science?

 


Mel Science richt met haar kits op veilige en spannende wetenschappelijke experimenten voor kinderen en ouders. In iedere kit zit chemische reagentia, extra componenten en visuele stapsgewijze instructies. Er is volgens het bedrijf sprake van gratis verzending en de kits zijn 100% veilig. Het is volgens het bedrijf plezier voor het hele gezin.


Je kunt je via de website aanmelden. Dat kun je doen voor de Starter Kit, VR Headset, VR Lessons en de Experiment Set. De eerste maand van gebruik worden er geen kosten in rekening gebracht. Je eerste pakket zal binnen 2 weken na registratie arriveren. Tenminste, dit wordt door het bedrijf op de website vermeld. De daarop volgende maandelijkse pakketten worden binnen 2 weken na elke maandelijkse afschrijving geleverd. Er is dan sprake van automatische maandelijkse facturering. Je kunt jouw abonnement op ieder moment opzeggen, onderbreken of hervatten.  


Experimentenset

 


Als je nu start in plaats van in het begin van het schooljaar ontvang je een experimenten set met experimenten die een bepaald onderwerp illustreren. Elke maand wordt er een nieuw onderwerp geïntroduceerd. Je kunt de volledige lijst met onderwerpen voor het hele abonnement bekijken om te zien welke sets je elke maand kunt ontvangen. De onderwerpen zijn zodanig ingericht dat de startdatum van jouw abonnement er niet toe doet. Uiteindelijk ontvang je alle experimenten.  


Veilige experimenten

 


Er wordt aangegeven dat de experimenten veilig zijn. Het bedrijf doet er alles aan om te zorgen dat de experimenten zo veilig mogelijk zijn. Het Europees Comité voor Normalisatie (CEN) heeft een speciale lijst samengesteld van stoffen die zijn toegestaan in de chemiesets van kinderen. Volgens het bedrijf wordt er alleen gewerkt met stoffen uit deze lijst. Geen van de experimenten bevat explosies. Ze geven aan dat ze nauwgezet de veiligste manier identificeren om elk experiment uit te voeren. Alle experimenten zijn volgens het bedrijf getest in scholen en / of naschoolse clubs. Ieder experiment bevat zeer gedetailleerde, visuele stapsgewijze instructies.  


Wetenswaardigheden

 


Je kunt op diverse manieren betalen. Zo kun je jouw abonnement onder andere betalen via Visa, Mastercard en American Express. Je kunt geen individuele set kopen. Momenteel bestaat een dergelijke optie niet. Er wordt wel aangegeven dat ze hopen deze mogelijkheid in de nabije toekomst wel aan te kunnen bieden.
Elke experimenten set bevat voldoende 'reagentia' om elk experiment ten minste tweemaal uit te voeren. Aangezien de sets van dit bedrijf vaak internationaal worden verzonden, kunnen ze geen vervanging bieden voor individuele 'reagentia'. Het is wel mogelijk om totale sets te vervangen.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Mel Science? Ben je tevreden over de kit van Mel Science? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een oordeel over dit bedrijf zou moeten vellen, zou dit dan negatief of positief van aard zijn? Ga je vaker in zee met dit bedrijf? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. We stellen het dan ook zeer op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt op deze pagina. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)