Manpower

Alle reviews

Manpower

60% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte recruiter

  Recruiter Mirjam M. werkzaam vr regio A dam, mailde mij woensdag over mijn sollicitatie. Ik had haar mail beantwoord en gaf aan dat ik vrijdag tijd heb om te bellen. Omdat ik maar geen reactie kreeg, heb ik zelf 2 keer gebeld. Geen reactie gekregen. Pas vrijdag, de dag dat ik had voorgesteld om te bellen, werd ik teruggebeld. Zij wilde toen dat ik tijd vrij zou maken vr het gesprek. Ik gaf aan dat ik pas later in de ochtend kan. We spraken af om 11.45 te bellen mocht ik toch eerder kunnen dan zou ik een SMS sturen of bellen om haar te laten weten. 11.30 stuurde ik een SMS geen reactie. Om 11.50 probeerde ik te bellen, geen gehoor. Om 12 uur belt zij mij terug boos dat zij 't niet prettig vind dat ik telkens bel als zij bezig is. Alsof ik dat kan weten! Ze kwam met allemaal excuses waarom zij eerder niet reageerde. Het draait allemaal om haar. Ze denkt geen moment aan de sollicitant! Vervolgens laat ze me weten dat ze zo niet verder wil met mij omdat ik haar teveel belde. Erg onprofessioneel en onvriendelijke recruiter en slechte visitekaartje voor Manpower! Hier ga ik niet meer solliciteren!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Loonfiches en contracten

  Beste

  Ik was vandaag woensdag om12.30u 16/08/2017 naar de kantoor manpower inhouse Mechelen België bij pringles kellogs voor vragen in verband met lijn loonfiches en contracten voor een wat meer uitleg erover zij had mij uitgenodigd de maandag maar ik ben niet kunnen gaan en de dinsdag was het feestdag dus ben ik vandaag geweest zoals op de openingsuren staat maandag tot woensdag open van 13.00u tot 15.00u ik was een half uur te vroeg ik stond buiten te wachten tot het tijd was maar ze deed om 12.45u open van wat is u probleem ik zei van ik kom voor mijn loonfiches zoals afgesproken om uitleg over te geven om dat het onduidelijk een ingewikkeld is systeem loonfiches en zei begon direct te roepen van ik heb nu geen tijd voor kom maar morgen maar zei weet goed genoeg dat morgen donderdag dus de kantoor gesloten is zoals op de deur openingsuren staat met andere woorden wilt zei mij niet meer verder helpen zei wilt dat ik het achterwegen laat ik wil dat niet ik laat het hier niet bij wat zei allemaal zegt en beloofd om mij te helpen ik vroeg ook voor een afspraak ook en zei kon dat ook voorstellen voor een nieuw afspraak ik vroeg voor een afspraak wanneer ik terug mag komen en zei direct roepen klapt heel hard de deur dicht ik krijg geen woord meer uit mijn mond zei komt naar buiten en roept ze weer met mij in discussie en roept de beveiliging secrutie op mij af zei beledigd mij en de beveiliging heeft mij ook beledigd beroept en uitgemaakt dat was haar bedoeling zei zegt van tis altijd het zelfde met jullie vreemdeling moeilijk doen en excuses altijd ik zegt wat welke excuses heb ik gezegt ik ben maar 1 keer langs geweest voor mijn loonfiches en contracten en ik krijg zo iets in mij gezicht te maken vandaag en ze bleven mij beledigen en zeggen van weg uit de trein en ik bel de politie op terwijl ik aan het stappen was om weg gaan voor zelfs toen ze ze zeide want ik wist dat het hun bedoeling was om mij in problemen te brengen er hangen zelfs camerabeelden op het tereinparking en ze zede alle bij van ik zal wel zorgen dat je hier niet meer komt niet meer een voet zet en komt werken onrespectvol vind ik dit dat mij uitdagen lokken en in problemen brengen en beledigen uitmaken in mij gezicht ik ben een volwassen man en ik was vandaag als een volwassen man dit te regelen over mij loonfiches en dees was haar hulp van het manpower kantoor door een ongepaste consulten die in het kantoor zo werkt bij mensen zo werken jullie dan met zo personeel amai ik ben nog altijd in shok van vandaag onrespectvol ik wil heel graag met iemand spreken er over van het manpower klachtendienst. Die vrouw van vandaag die mij onrespectvol heeft behandeld heet daisy olie consultant

  Manpower inhouse Mechelen België bij pringles kellogs


  Mvg  Ik ben tevreden wanneer ik respectvol behandeld wordt (geholpen wordt) zoals iedereen en zoals het moet zijn en hoort te zijn want ik zelf ben heel beleefd vriendelijk aardig persoon ik zeg dat altijd dankuwel en goeiendag tegen iedereen ik kan er niet tegen als iemand mij veroordeelt terwijl hij of zei mij niet kent mensen al direct bedoordelen veroordelen alleen maar het uiterlijk zien vind ik dit niet kunnen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Manpower ?, allemaal mafkezen.

  Graag wil ik u getuigen laten zijn van een werkelijk schandalige manier van werken van Manpower.
  Ik heb gesolliciteerd voor de functie van sorteerder bij SUEZ Rotterdam. Van Laetitia Fioole heb ik een uitnodiging gekregen voor een informatiebijeenkomst op woensdag 21 juni om 10.00 uur. Ik ben naar die bijeenkomst gegaan, en ik heb met Samantha Booij afgesproken dat ik er een dag over na denk en dat ik Samantha Booij de volgende dag zou bellen. Samantha Booij vond dat geen probleem. Donderdag 22 juni, ik wil dit werk graag doen dus heb ik geprobeerd om Samantha Booij te bellen. Ik heb haar nummer (0646928395) de vorige dag gekregen. Ik had deze dag vrij gehouden om het contract te tekenen. Ik Samantha bellen, maar geen gehoor. In totaal heb ik haar 8 keer verdeeld over de hele dag gebeld, ik heb ze een WhatsApp gestuurd echter zonder resultaat. Vrijdag 23 juni kreeg ik om 06.52 van Samantha een bericht dat ze haar telefoon op donderdag vergeten was. Oké, dat kan maar het wordt nog gekker. Om 12.00 uur werd ik gebeld op 23 juni door ene Yvonne ( 0646928553 ) met de mededeling dat ik om 14.00 uur mijn contract moest komen tekenen. Ho, ho, wacht even, ik heb de hele donderdag zitten wachten en dan moet ik nu terwijl ik aan het werk ben ineens komen tekenen. Ik heb Yvonne uitgelegd dat ik de dag daarvoor de hele dag Samantha heb geprobeerd te bellen en dat ze haar telefoon vergeten was, dus ik wil wel tekenen maar dan op maandag 26 juni. Ze vond het maar een raar verhaal met Samantha, dus ze ging overleggen met Samantha en zou mij zo terugbellen. U begrijpt het al, ze heeft niets meer van haar laten horen, ook niet op mijn sms berichten.
  Is dit een normale werkwijze bij Manpower, zeg nou zelf, dit is toch schandalig.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet aan te bevelen

  Ik werd uitgenodigd voor een gesprek bij manpower voor een baan die niet open bleek te staan. Recruiters vonden zichzelf overdreven belangrijk en bleven maar volhouden dat ik de functie waar ik voor kwam niet leuk zou vinden. Na een uitleg van mij van een uur waarom ik de functie wel leuk zou vinden ontving ik een mail met het verzoek een motivatie door te mailen. Ik geef het op. De functie staat niet eens open. Daarnaast is het salaris wat ze bieden erg laag in vergelijking tot soortgelijke functies die ergens anders vrij komen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  veel tijd voor werk

  ze steken hier best veel tijd in je. Dat vond ik eerst een tikje opdringerig, maar het is natuurlijk wel goed, want ik wil natuurlijk ook zelf snel weer een baan.
  ik heb wel de hoop dat dat nu weer goed gaat komen.


  ze geven trainingen en helpen goed.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Trainingen om aan het werk te komen

  Via Manpower trainingen gevolgd om weer klaar voor werk te worden. Het zijn best pittige cursussen, maar ik ben er dan ook een tijdje uit geweest wegens omstandigheden. Veel geleerd en ik heb er echt wel vertrouwen in dat dit mij uiteindelijk aan een baan gaat helpen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  weer aan het werk via Manpower vacatures

  Zat een tijdje zonder baan en kon niks vinden waar ik kon werken., Erg vermoeiend.

  Een vriend gaf de tip om het via Manpower te proberen. Ik heb me ingeschreven en ze hebben echt goed hun best voor mij gedaan.

  Inmiddels heb ik een leuke baan gevonden. Voorlopig nog tijdelijk, maar ik heb goede hoop dat het een vaste baan gaat worden.

  Het is in ieder geval goed om weer bezig te zijn, elke dag naar werk te gaan en het werkritme weer op te pakken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  nieuwe baan gevonden

  via Manpower mijn nieuwe baan gevonden.
  Ze waren erg enthousiast en gedreven hier voor mij en brachten mij al gauw in contact met leuk nieuw werk.
  Zeer tevreden over deze service, zelf was mij dit echt niet zo snel en goed gelukt!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Werken via Manpower Uitzendbureau

  Ik werk al een tijdje via Manpower Uitzendbureau. Zelf werk ik liever niet te lang op één plek, veel leuker om steeds nieuwe plekken te ontdekken toch! Bij Manpower denken ze altijd met me mee en zijn ze heel aardig en enthousiast. En ze hebben altijd wel iets van werk ergens voor me. Dit houd ik nog wel een tijdje vol zo!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Weer aan het werk dankzij Manpower

  Door de crisis een paar jaar geleden mijn baan onverwacht kwijt geraakt. Werkte al sinds jaar en dag voor hetzelfde bedrijf en was er ook kapot van toen ik mijn ontslag kreeg. Veel gezocht, maar het lukte me maar niet om weer aan het werk te komen. Uiteindelijk toch maar ingeschreven bij het uitzendbureau Manpower. Het personeel was hier erg behulpzaam en ik heb dankzij hen nu eindelijk een nieuwe baan gevonden. Het is weliswaar niet helemaal in de richting waarin ik het zocht, maar ik ben al lang blij dat ik weer aan de slag kan.

Anderen bekeken ook

Studentendrukwerk
4 reviews

Wanneer je een studie doet moet je soms een scriptie maken of een samenvatting, en aan het eind van je studie een proefschrift. Dit hoort er nu een...

E-Boekhouden
2 reviews

Wanneer je als ondernemer aan het werk bent komt daar altijd een heel stuk financiële administratie bij kijken. Je moet de facturen bijhouden,...

G DATA
1 reviews

Wanneer je op het internet surft, is het erg belangrijk dat dit veilig gebeurt. Tegenwoordig bankieren veel mensen online, en heel veel privé...

PanelClix
2 reviews

Wanneer je het leuk vindt om anoniem je mening te geven over allerlei onderwerpen dan kun je meedoen aan de onderzoeken van PanelClix. Daarmee kun ...

Manpower

Dutch review helps! The site helps consumers and entrepreneurs to get a good picture of a company or organization. This is again the case here. It is good to see what different options there are to get an excellent picture. It helps you to make a purchase decision faster or to postpone it. It is good to pay attention to what others say about a company like this. 

About Manpower
With a very complete package of HR services, it is a full service company with numerous solutions for small, large, national and international companies and government agencies. They are innovative, strong, smart and bursting with energy. They are also very experienced.  

It is a company that successfully helps people to succeed on the job. Customers have to win and the world has to become better. It is an organization that is never satisfied with half measures. It is a company that is always looking for new possibilities. Ambition is therefore a magic word for them. However, man always comes first. 


Insights into work and the future. It is important for everyone. It is wonderful to see what possibilities there are at this company. Clients can turn to them for many things. 
Online they have a website to make it easy for candidates to find and find a good position. There are also many social media platforms that help with this. It is a source for the company's success. 

Internationally, manpower has 4000 offices in 82 countries . With this service they serve 400,000 customers in the whole world. There are numerous subsidiary companies that also play a role in this. The head office of Manpower is in fact located in Diemen .  

Manpower services
Their focus is on:
• Recruitment: permanent, temporary and on secondment . From unskilled to WO.
• Assessment and selection
•     Training & development
• Outsourcing
•     Outplacement
• Consulting
• Broadcasting

Complaints, compliments and tips for you about Manpower
All complaints, compliments and tips are welcome to them. It is something you may not expect, but it is true. The department that deals with this is often jumping on the table to receive your complaints and to be able to improve processes. It is great to see the possibilities. Know how you, without taking a leaf in front of your mouth, can ventilate your symptoms. Of course they also like to hear when something goes well at Manpower. 

What are your experiences about Manpower?
Your voice is worth gold. Your opinion. Your review. Your sound. Your experience. Let others know how good or how bad your experience was with Manpower. It is essential to help others. NederlandReview likes to be the platform to share your opinion with others. You will certainly not regret it when you do your unique story on our site. Thank you very much already.

Read here the reviews of customers who did or did not get work done by Manpower. How do they experience the quality and service of this employment agency?

}