Lotto

4.7

Bestellen

3.9

Service

3.8

Prijs

4.6

Levering

42.3%

Zou hier weer kopen

Lotto

Lees nu! Ervaringen van lotto abonnees. Heb jij vaak dromen over de lotto winnen? Weet je al precies wat je met al dat geld zou doen? Een mooie reis maken of toch liever sparen voor je oude dag? Bij Lotto kan je meespelen aan verschillende loterijen. Je kan meedoen met één trekking of kiezen voor deelname aan meerdere trekkingen. En als je de smaak te pakken hebt kan je er zelfs voor kiezen om een lotto abonnee te worden. Weten hoe Lotto bij andere abonnees is bevallen? Lees dan snel verder.


Over Lotto

De eerste Lotto trekking is begonnen in het jaar 1974. Meteen na deze eerste trekking begint het grote succes van Lotto. In het jaar 1976 heeft Lotto al een omzet van 173 miljoen gulden. Dankzij dit succes kon Lotto het aantal werknemers verdubbelen en verhuisde het bedrijf naar een andere locatie in Den Haag. In 1981 komt Lotto met een eigen show op televisie. Deze show wordt uitgezonden bij de NOS. In het jaar van 1995 stappen ze over naar RTL 4. 2000 was het jaar van verandering voor het bedrijf. Het spel werd vernieuwd waardoor er een nog grotere kans bestond om miljonair te worden. Dit gebeurde dan ook in 2001 toen een inwoonster van Amsterdam in één keer van al haar geldzorgen af was. Ze won 21 miljoen gulden. In 1998 kwam het programma Lotto weekend miljonairs op televisie met Robbert den Brink. In 2003 verhuist het kantoor van Lotto naar Rijswijk. Een locatie waar Lotto zich nu nog steeds bevindt. Robbert den Brink gaat met zijn programma in 2006 naar RTL 4. Dit zorgt voor verdubbeling van de kijkcijfers en nog meer trouwe Lotto abonnees. De hoogste Lotto winst ooit werd gewonnen in 2010 en bedroeg een bedrag van 36 miljoen euro. Dit werd verdeeld over 22 winnaars. Deze verhalen over lottowinnaars maken het meespelen aan Lotto nog spannender! 
Diensten

Ben jij iemand die van games & winnen houdt? Dan is meespelen aan Lotto misschien wel wat voor jou. Je kan ervoor kiezen om online mee te spelen. Dit kan vanaf één lot. De prijs voor één lot is drie euro. Wil je een grotere kans maken op een prijs? Dan kan je ook kiezen voor meer dan twee loten. Elk extra lot kost twee euro. Per lot heb je de keuze uit zes getallen en een jackpotkleur. Daarnaast kan je nog kiezen voor een voordeelbundel. Je speelt dan zeven trekkingen mee, maar hoeft er maar zes te betalen. De echte fanatieke Lotto speler kan kiezen voor een abonnement. 
 

Klachten

Als je klachten hebt over Lotto kan je deze vinden bij ‘veelgestelde vragen’. Hier kan je bijvoorbeeld ‘klachten lotto opzeggen’ intypen. Mocht jouw klacht hier niet bijstaan dan kan je ervoor kiezen om een e-mail te sturen naar het bedrijf. Wil je liever meteen antwoord? Dan is er een telefoonnummer waarop ze te bereiken zijn. Dit is een 0800 nummer en dus gratis! 


Laat anderen weten wat je van Lotto vindt en laat je review achter. 


Benieuwd over de jackpot en hoe u kunt winnen? Hoe kunt u meedoen of loten kopen? Lees ervaringen van consumenten die al iets gewonnen hebben of gewoon meedoen voor het goede doel, op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (26)

Word nu abonnee en ontvang de 1e maand dubbele loten loterij

Word nu abonnee en ontvang de 1e maand dubbele loten Ga naar onderstaande link marktnet.nl/erotiek/contact-man-zoekt-man/word-nu-abonnee-en-ontvang-de-1e-maand-dubbele-loten-loterij-56568735.htm

J

joep

19-09-2022

0

Lotto

Ik heb lotto bij AH gekocht 2x dezelfde trekking 25 juni hoe is dat mogelijk en je wordt helaas niet gehoord over de klacht die maar een klacht in bij de lotto

H

H.J.Kruydenberg

26-06-2022

0

39 euro

Hallo ik ben ook lid geweest bij Lotto en weer hebben ze lok methoden. Ik zag op Facebook weer heel veel miljonairs erbij dank zij Lotte maar goed ik was lid een aantal jaren geleden. Mocht de getallen uit kiezen op lot 2 euro dus die loten gekocht bij de lotto abonnement in eens hadden 30 euro van rekening afgeschreven want ik zou ook de goede doelen van de sport steunen maar ze hadden dat niet vermeld er bij en ook nooit iets gewonnen hahah ja een keer 5 euro en 450 euro maar met die sport steunen vond ik erg veel geld dus heb ik het maar beëindigd maar ze bleven maar afschrijven en toen was ik het zat ben naar mijn bank gegaan en ze op de zwarte lijst gezet omdat ze vervelend werden ze konden niet meer afschrijven die 30 euro heb ik thuis in mijn geld kistje gedaan elke maand dus leuk bedrag bij elkaar. Een tip mocht je nog mee doen met de lotto ga dan naar de winkel dan heb je zelf overzicht over je geld. Gr. Christian

C

Christian

01-04-2022

0

Lidmaatschap

Jullie bellen mij om lid te worden want dan heb je veel meer kans om te winnen, ik speelde altijd online , won niks , en nu ik lid ben win je ook niks dus ik zie geen verschil . Beetje jammer.

M

Marcel Jager

12-12-2021

0

Lotto afschrijvingen zonder toestemming

Jammer, na jaren zelf af en toe mee te hebben gespeeld en dan een bedrag over te boeken wordt er ineens geld van mijn rekening geschreven voor een abonnement dat ik niet heb afgesloten! Bij de vraag of ze dit hebben bevestigd per email en of ik die mail dan normaals zou kunnen ontvangen krijg ik te horen dat ze niets bewaren! Dit gaat over 1 jaar en 3 maanden terug, dus zo'n groot bedrijf bewaart geen bevestigingsmails van 2020?! Oplichters!

W

Waslander

04-10-2021

0

Ongevraagd abonnement

Goedemorgen, Naar mijn verbazing zie ik dat lotto 2x een bedrag van 15 euro van mijn rekening heeft gehaald. 2 of 3 maanden geleden ben ik benaderd door een medewerkster van jullie call center. Ik hoop dat deze vrouw te achter halen is want ik wil graag een klacht indienen. Ook wil ik vragen of er van ons gesprek een opnamen is geweest. Ik heb namelijk tot 2 x aan toe gevraagd of het ging om een abonnement? Het antwoord was nee! Er kwam een korting over loten die ik zelf aanschaf zo als ik soms doe. Ik wilde niet elke week mee spelen. Nu zie ik tot mijn verbazing dat er maandelijks geld van me rekening gehaald word en als ik losse loten koop dan is daar helemaal geen korting. Ook wil een klacht indienen omdat de vrouw de voorwaarde zo snel heeft op gezegd dat de dingen die nu gebeuren helemaal niet te horen waren. Ik vind het schandalig dat er gelogen word om je vervolgens een abonnement aan te smeren. Ik heb mijn bankrekeningnummer niet aan deze vrouw gegeven en ik wil geen abonnement! Met vriendelijke groet, Jozefien

J

Jozefien Krijnen

05-08-2021

0

Lotto

Meer min punten zou ik schrijven,,,,,????

L

Lotje

31-07-2021

0

speel al 35 jaar met cijfers maak niet uit welke je invult winnen doe je niet!

lotto is zeker niet betrouwbaar begint opnieuw voornemens de lok methoden die gebruikt wordt om kalnten te werven iedere week 3000 euro en gerandeerd prijs nou mooi niet. Het 35 jaar meedoen en nog geen enkel prijs boven de 25 euro gewonnen,geldklopperij.dus doe wat veldonderzoek naar betrouwbaarheid maar die is er niet.wordt vervolgt!

R

Ruud Dammiaans

04-07-2021

0

abonnement

voel me opgelicht na 3 jaar lid te zijn geweest. Ze schrijven zo het dubbele bedrag af en krijg er niets voor. En het geld ben ik kwijt. Voor mij geen lotto meer

R

r van der wal

11-05-2021

0

3 maanden 5 rijtjes met zogenaamd 50% korting.

Teveel om op te noemen, minpunten bedoel ik dan

P

Peter Regeer

11-01-2021

0

Lotto

Veel te lage prijzen voor 3 en 4 getallen goed, statistisch gezien is het al heel moeilijk om 3,4 cijfers goed te raden en dan krijg je daar ook een tientje of 20 voor met XL. De kloof tussen die 1 miljoen ( 6 getallen) en 5 euro (3 getallen) is gewoon veel te groot. Deze loterij zoals andere is dus gewoon geldverspilling want zelfs voor 3 getallen krijg je amper iets. En voor 2 euro kan je beter een andere loterij spelen met een hogere prijs voor 3 getallen goed.

D

Diangelo

13-12-2020

0

speel al 35 jaar met cijfers maak niet uit welke je invult winnen doe je niet!

speel al 35 jaar met cijfers maak niet uit welke je invult winnen doe je niet ja speltegoed nou nou ook daar win je niets mee. Speel al velevele jaren mee. maar griezels tillers is dit om het topsalaris van de directeur te spekken. Begint aardig op manipulatie van het lottospel te lijken, met de nieuwe vorm zou je meer kansen maken ? alle verandering meegemaakt, van cijfers ,kleuren maar nul komma nul, niets ,ik kan het missen dat wel en daar begint de ellende dan ook door, willens en wetens ,bedenker van systeem ..ja wie dan? de directeur zelf zeker mooi bedacht. De keren dat grote prijs vang nooit ..er is vrijwel zeker sprake van enige vorm van manipulatie want welke cijfers je ook invult en hoeveel rijtjes met verschillen ,maakt hierbij niet uit ,je wint niets ja vast wel eens gaat die er uit, maar dat is om de schijn voor de buitenwereld op te houden ,als de goede doelen zouden steunen met al het geld wat overblijft in de pot(directeur pot) dan zouden alle goede doelen tevreden zijn met wat ze krijgen, feitelijk steun je zelf met bijdrage wat je maandelijks geeft een doel. De keren dat je speltegoed wint zijn het meest voor de hand liggend, om te voorkomen dat je nooit wat wint maar zelfs deze cijfers worden voor je ingevuld zodat je de volgende week ook weer niet wint met deze cijfers,hoe mooi bedacht. + punten mensen benadelen met winkansen die ze niet krijgen - punten. te veel

J

jack

30-08-2020

0

lotto abonnement

Abonnement liep door zonder dit aan te geven. Medewerker van Lotto gaf aan dat ik dit bedrag terug mocht storten, vervolgens toch een aanmaning van 45 euro ontvangen. Ik koop nooit meer iets bij deze oplichters.

A

Adel Grable

11-05-2020

1

Pas op!

Ik werd op straat aangesproken door iemand van Lotto, die zou een goede beoordeling voor z’n stage krijgen als ik m’n gegevens in wilde vullen.. lang verhaal maar het kwam er op neer dat ik er mooi in ben getuind. Ik dacht alleen lid te zijn maar ik krijg elke keer rekeningen, terwijl ik niet eens mee speel. Ik heb meerdere malen geprobeerd ze te bereiken, maar het lukt me maar niet op mijn lidmaatschap op te zeggen en de rekeningen blijven maar ophogen... wat een onzin. Niet aan beginnen je komt er erg moeilijk vanaf!

P

Pas op!

27-04-2020

0

Niks

Al verschillende keren gebeld dat wij iedere keer post van jullie krijgen met betalingsachterstanden. Ten eerste spelen wij niet mee met de lotto en ook nog nooit gedaan. Staat ook op een andere naam maar met ons adres. Iedere keer zeggen jullie er naar te kijken maar jullie doen helemaal niks , krijg nu zelfs 3 brieven tegelijk binnen met betalingsachterstanden, wordt alleen maar erger. Kan wachten op de deurwaarder binnenkort, misschien dat hij/zij wat meer verstand heeft en het wel is goed gaat uitzoeken.

Z

Zwart

18-04-2020

0

Lotto

LET OP ! OPLICHTERS!!! ALLEEN als je de aap gedownload dan moet je 10 euro maandelijks abonnement betalen !!! Ook wordt je meteen met een incassobureau gechanteerd! Zelf als je geen gebruik maakt van de aap ... verplicht ga je akkoord voor 10 euro per maand! Niet doen niet spelen oplichters... JAMMER ERG JAMMER

K

Kadir Demirel

30-03-2020

1

valse belofte

Nadat ik een enorme fout op de website van de lotto had gemeld is me door meerdere medewerkers verteld dat ik 50 loten kreeg. Toen ik echter vroeg waar deze loten bleven werd ik behandeld alsof ik de boel aan het bedriegen was. Ook nadat ik meerdere bewijzen stuurde werd ik onaardig behandeld, de loten heb ik nooit mogen ontvangen. Een erg vervelende ervaring en ik zal dan ook nooit meer mee doen met deze loterij. Ik zou de lotto dan ook willen vragen om geen beloftes te maken die niet waargemaakt worden.

S

Sans

29-06-2019

0

Geldklopperij

Ik werd een paar weken terug aangesproken op straat. Of ik mee wou spelen. Klonk allemaal heel erg aantrekkelijk. Blijkbaar had de verkoper haast, want het moest allemaal snel, snel.. Ik heb toen een abonnement afgesloten. Maar diezelfde dag nog heb ik mijn abonnement opgezegd omdat ik er toch mijn twijfels over had. Bevestiging van opzegging gehad. Maar vervolgens stond er wel een incasso van 15,- klaar. Terwijl ik nog geen één keer heb meegespeeld en op dezelfde dag als van het afsluiten van het abonnement, het abonnement ook weer heb opgezegd. Begin er niet aan!

T

ten Caat

03-01-2019

1

klacht lotto

ik ben in mei lid geworden van de lotto ik kocht elke week een lot bij de primera als ik lid werd kreeg ik na de eerste afschrijving krasloten ter waarde van 15 euro na de inmiddels 2 afschrijvingen nog steeds geen krasloten ontvangen ik stuur een mail waar ze blijven krijg als antwoord dat ze 12 juli verstuurd zijn het is nu 20 juli en de derde afschrijving is al gedaan nog steeds niks ontvangen dan maar gebeld krijg een mevrouw aan de lijn die moeilijk te verstaan was maar wat ik wel verstond is dat ze me probeerde voor de gek te houden en zei dat het de schuld van het postbedrijf was en dat de krasloten helemaal uit zweden moesten komen??? vervolgens wil ik opzeggen proberen ze je weer om te praten toch mee te blijven spelen anders kreeg ik mijn krasloten helemaal niet meer pure chantage ik bleef voet bij stuk houden en zei dat ik toch echt op ga zeggen ligt ineens de computer er uit ! en als ik terug bel krijg ik de zelfde mevrouw en zegt dat het nog maanden kan duren voordat ik de beloofde krasloten krijg ik zeg dat dat niet volgens de regel is en zegt de consumentenbond in ga lichten als antwoord kreeg ik je doet maar en werd de hoorn erop gegooid wat een onbeschofdheid mensen trap er niet in je zit aan ze vast en de beloftes maken ze niet waar het zijn allemaal lokkertjes

A

ans meijer-buvelot

20-07-2017

1

leugens en oplichterij bullshit!

In de maand van mei gebeld op me werk door de Nederlandse Lotto. Mevrouw we hebben goede nieuws voor u,we willen u graag een speel maand gratis mee laten spelen met de Nederlandse Lotto. U zal een maand gratis mee spelen en pas in mei zal een betaald bedrag worden afgeschreven van 20 euro pm. ... wil u na een maand niet verder spelen dat is geen probleem u kan het zo stop zetten en er word helemaal niks van u bankrekening ervan geschreven. Ik denken met me domme kop oke... nooit iets gek gegaan te hebben,laat me een keer iets gek doen wie weet,gewoon proberen ook al win ik niks. Misschien zal het een leuker ervaring zijn,bedrag is ook niet veel,en wie weet zal ik dan blijven.....misschien val het in me voordeel. Terwijl vanuit me binnenste vertrouw ik al deze geld bedrijven niet want ik zie het als een manier om mensen binnen te lurken om hun jackpot groter te maken of houden voordat ze het uitgeven aan een of andere oude persoon die na een jaar dood val van ouderdom.... Al en al ik heb aangemeld en 1 week later was 40 euro van me backrekening eraf geschreven. Hierover te hebben gebeld krijg ik te horen dat ze het extra afgeschreven 20 euro terug zal boeken ...Wanneer zal dit plaats vinden mevrouw?... ja over a week of 3 kan ook langer zijn... wtf!. Dus zit ik daar zonder geld en niet eens op kan laden om naar me werk te gaan en zonder eten in huis! .. want deze mensen hebben we laste 40 euro genomen!.. terwijl mij verteld werd dat ik een maand gratis mee speel!.... fucking onzin,pannenkoek gelul om mensen binnen te krijgen! Ik gebeld om onmiddellijk te annuleren,ja goed geen probeer maar er word weer een bedrag eraf geschreven en als u dit niet wil dan moet u bij u bank gaan en ze ons laten blokkeren. ...wth really....ik zit stop dat will zeggen stop. Niet 3 weken later elke week 20 euro eraf schreven. Ik ben helemaal klaar met dit soort bedrijven,ze allemaal!.... zeg een ding en houden zelf niet aan. en voor de rechter slepen geen noot... want de reactie van de bonden en rechtsbestand is ja het is maar 50 euro mevrouw.. ik zal het niet doen onnodig veel kosten voor ons. Nee hoe zit het met de principe van wat er gezegd werd tegen de cliënten die ze binnen probeerde te lurken!... doet dat er niet toe dan?. .. bij alles is een band opgenomen genoeg bewijs om hun voor de rechter te slepen wanneer ze niet aan hun woord houden... allemaal bullshit. Mensen in Nederland laten teveel over zich heen lopen,door dit soort bedrijven en derde en niemand staat achter ons om echt tegen ze in te gaan.... Ik ben klaar met hun...

R

Rhonda Gmnbs

10-06-2017

0