LOI Kidzz

Alle reviews

LOI Kidzz

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  LOI Typecursus voor kinderen

  Omdat ik zelf weet hoe handig het is om snel te kunnen typen, leek een typecursus voor mijn dochter een goed idee. Van een bekende hoorde ik over de typecursus van de LOI, die heb ik aangeschaft. Mijn dochter is inmiddels begonnen, de eerste keren zat ik naast haar, maar dat was eigenlijk niet nodig. De cursus ziet er leuk uit, het is opgezet als een game. Er zit een verhaal in verweven, daarover is ze enthousiast, dus ik heb er eigenlijk geen omkijken naar. Ze is is benieuwd hoe het verhaal afloopt, maar ze is bijna klaar, dus dat kan niet lang meer duren. Ik ben tevreden en schaf deze cursus ook aan voor mijn andere dochter als ze 10 is.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Typecursus spy school

  Loopt veel vast, waardoor kind totaal gedemotiveerd raakte en het een strijd werd om haar achter de pc te krijgen. Vragen om hulp heeft geen nut. Het begon al met dat ik maar beter een nieuwe pc kon aanschaffen, want op mijn oude draaide het programma überhaupt niet...maar op de nieuwe dus nog problemen. Geen aanrader dus als je niet een superdeluxe gamecomputer o.i.d. Thuis hebt staan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  niet leuk

  saai

  klopt helemaal

  het duurt lang

  hij loopt veel vast

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Simpel leren.

  Zelf was ik al bekend met cursussen van het LOI. Voor mijn werk heb ik al het een en ander aan cursussen bij dit bedrijf afgenomen. Op deze manier werd ik ook geattendeerd op het programma LOI KIDZZ. De LOI Kidzz-cursussen zijn ontworpen voor kinderen die moeite met bepaalde onderdelen hebben, of juist extra uitdaging nodig hebben. Mijn dochter doet het op school goed, maar rekenen is een zwak punt. Daarom hebben we besloten om een dergelijke cursus voor haar aan te schaffen, zodat ze haar kennis op dit gebied kan bijspijkeren.

  Inmiddels is ze met de cursus aan de slag gegaan en leert ze snel. Het is natuurlijk altijd lastig om in te schatten hoeveel ze er precies van opsteekt. Belangrijk vind ik echter dat ze zelf aangeeft dat ze baat heeft bij deze cursus en ook dat ze het niet vervelend vind om de cursus te volgen. Het moet natuurlijk niet te geforceerd worden.

Anderen bekeken ook

Theorie.nl
3 reviews

Je rijbewijs kan veel geld kosten. Je betaalt je gek aan alle lessen en daar komen je examens nog eens bij. De lessen zijn de perfecte voorbereidin...

VCAdirect
3 reviews

Wanneer u in de bouw werkt is het erg belangrijk om te weten aan welke veiligheidseisen gedacht moet worden. Soms is een VCA certificaat halen dan ...

Laudius
4 reviews

Weet jij wat anderen over dit bedrijf zeggen? Ontdek het op onze site. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen v...

Theorie-leren.nl
4 reviews

Als je je auto- motor- of bromfietsrijbewijs of een ander rijbewijs wilt gaan halen dan moet je eerst je theorie-examen met goed gevolg afleggen. E...

LOI Kidzz

Soms heeft een kind wat meer moeite met een vak op de basisschool, zoals rekenen bijvoorbeeld. Maar andere kinderen hebben juist behoefte aan meer uitdaging dan in de lessen wordt aangeboden. Op zulke en meer momenten kun je er dan voor kiezen om een extra cursus te kopen bij LOI Kidzz. Ook handig om je kind bijvoorbeeld alvast te laten leren typen, in de huidige digitale maatschappij. Wat de ervaring van andere ouders en kinderen met de aangeboden cursussen van LOI Kidzz is, lees je hier op NederlandReview.

Over LOI Kidzz
LOI Kidzz is in 2005 opgericht als onderdeel van de Leidse Onderwijsinstellingen. Het doel van LOI Kidzz is om een aanvulling te bieden voor ouders en kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar naast de lessen die kinderen op school krijgen. Hiervoor kunnen zij terugvallen op de 90 jaren ervaring van LOI die experts zijn in het aanbieden van opleidingen op afstand.


Leren is leuk! LOI Kidzz organiseert een typewedstrijd voor kinderen

Diensten
De LOI Kidzz-cursussen zijn op een manier opgezet waarbij rekening wordt gehouden met de manier waarop kinderen het gemakkelijkst leren. Daarom beschikken de cursussen over een aantal eigenschappen:

Gamend leren
Onderzoek wijst uit dat het leren van kinderen leuker, uitdagender en effectiever is wanneer dit in de vorm van een game gegoten wordt. In de game maken ze stap voor stap vorderingen, waarbij ze telkens een beloning en nieuwe uitdaging krijgen.  Bij de typecursus wordt bijvoorbeeld geleerd met de Super Spy School, waarin de kinderen codes gaan kraken en spy-berichten verzenden. Zo houd je ze gemotiveerd.

Structuur en flexibiliteit
Sommige kinderen leren sneller dan een ander of hebben meer tijd dan een ander. De cursussen van LOI Kidzz bieden ruimte in de cursussen waarbinnen ouders en kinderen zelf het tempo kunnen bepalen. Daarmee kunnen zij aandacht aan de cursus besteden op het moment dat het hen uitkomt.  

Passende cursus
Er wordt in de cursussen van een adaptief leersysteem gebruik gemaakt. Deze registreert waar het kind moeite mee heeft, en zorgt dat deze onderwerpen automatisch meer aandacht krijgen. Voor de kinderen die wat langzamer leren zijn er extra oefeningen op maat.

Cursusaanbod
Bij LOI Kidzz vind je typecursussen, een cursus Engels of Spaans, cursussen waarbij je bepaalde vakken of alle vakken van de basisschool extra oefent en de Dyslexie varianten van voorgaande cursussen. Je kunt online een gratis proefles doen, en mocht je de cursus kopen, dan mag je hem eerst 14 dagen uitproberen. Wil je er om wat voor reden dan niet mee verder gaan, dan mag je stoppen, het eventueel betaalde cursusgeld wordt dan teruggestort.

Klachten
LOI Kidzz doet zijn best om eventuele klachten naar tevredenheid te verhelpen. Je kunt ze niet aansprakelijk stellen voor een bedrag dat hoger ligt dan het door jou betaalde lesgeld. Op maandag t/m vrijdag staat de klantenservice tot je beschikking van 09.00 tot 17.00 uur.

Heeft jouw kind een LOI Kidzz cursus gedaan?
Wat vond je van de materialen die toegestuurd werden, en de wijze waarop de cursus aangeboden werd? Was het gemakkelijk te volgen of was je wellicht wat teleurgesteld? Wij horen graag jouw mening zodat anderen hiervan kunnen profiteren!

Wat is de ervaring van kinderen met de LOI Kidzz-cursussen? Vinden ze het leuk om deze te volgen en steken ze er veel van op? Lees hier alle reviews!

}