KES Visum Support

7.8
7.7

Bestellen

8.1

Service

7.6

Prijs

7.9

Levering

78.3%

Zou hier weer kopen

KES Visum Support

Gaat u binnenkort een buitenlandse reis maken waarvoor een visum nodig is? Lees hier ervaringen met KES Visum Support. Als u op reis gaat naar een land buiten Europa dan is het vaak nodig om een visum aan te vragen. Soms kunt u dat gewoon op het vliegveld regelen bij aankomst, zoals wanneer u naar Turkije reist. Maar soms is het nodig om ruim van tevoren een visum aan te vragen. Doet u dit niet dan wordt u bij aankomst of aan de grens staande gehouden en kunt u in de meeste gevallen direct rechtsomkeert maken. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, en daarom is het belangrijk om de aanvraag van een visum tijdig te regelen zodat u zeker weet dat u onbezorgd op reis kunt.


Over KES Visum Service

KES Visum Service is ontstaan vanuit Keith Export Services (KES) een bedrijf dat al sinds 19898 actief is met dienstverlening aan bedrijven die goederen en diensten naar het buitenland exporteren. Hiervoor moeten vaak documenten worden gelegaliseerd en daarin heeft KES zich gespecialiseerd. De dienstverlening voor het aanvragen van visa is daar later bij gekomen. In eerste instantie omdat medewerkers van bedrijven die zaken met het buitenland doen vaak ook zelf naar de bestemming reizen om daar ter plaatse deals en transacties te begeleiden. Anderzijds omdat er steeds meer mensen zijn die lange reizen maken voor vakantie of familiebezoek en daarvoor een visum nodig hebben. Zo ontstond KES Visum Service, dat zich voor het regelen van visa richt op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Er worden dus zowel zakelijke visa als toeristenvisa geregeld.
Zorg voor de juiste papieren als u op reis gaat

Wanneer u een buitenlandse reis maakt waarvoor het noodzakelijk is dat u van tevoren een visum aanvraagt, dan is het erg belangrijk om dit tijdig te regelen. Er moeten vaak vaste termijnen in acht worden genomen voor het regelen van een geldig document en dus is het belangrijk om dit op tijd in orde te maken. Beter te vroeg dan te laat een visum aanvragen voor uw vakantie naar China of Indonesië dan dat u er achter komt dat de papieren niet op tijd in orde zijn en dat u uw reis moet uitstellen of zelfs annuleren. Wanneer u een reis naar een land gaat plannen waarvoor een visum nodig is, is het dan ook belangrijk om u goed te informeren over de te volgen procedure. 


U vindt op de website van KES Visum Support per land een checklist van de documenten die nodig zijn om een visum aan te vragen.


Uitbesteden is vaak goedkoper dan zelf regelen

Wanneer u een visum moet aanvragen voor een zakelijke of particuliere reis naar een ander land, dan is het vaak goedkoper om dit uit te besteden. Doet u het zelf dan moet u namelijk persoonlijk naar Den Haag reizen om uw paspoort van het visum te laten voorzien. Maakt u gebruik van de diensten van KES Visum Service dan kunt u voor uw vakantie uw paspoort plus de benodigde aanvullende documenten opsturen. U krijgt een ontvangstbevestiging wanneer uw paspoort in goede orde is ontvangen. KES raadt aan om uw papieren via DHL te versturen, deze service is het meest betrouwbaar. Zodra het visum is geregeld wordt uw paspoort weer terug gestuurd en kunt u op reis.


Klachten

U moet er bij het aanvragen van een visum altijd rekening mee houden dat u zelf verantwoordelijk bent voor het tijdig aanvragen van een visum. Er kan altijd op de één of andere manier vertraging ontstaan in de procedure. De afhandeling van uw aanvraag kan door diverse oorzaken langer duren dan u had gedacht. Wacht daarom niet tot op het laatste moment met het doen van de aanvraag. Een verre reis wordt meestal wat ruimer van tevoren gepland en dus is het ook aan te raden uw visumaanvraag tijdig in orde te maken. Zo voorkomt u dat u uw paspoort met het benodigde visum niet op tijd weer retour heeft ontvangen. Mocht u een klacht hebben over de wijze waarop KES Visum Service uw aanvraag voor een visum heeft afgehandeld, wendt u zich dan altijd in eerste instantie tot het bedrijf zelf. Zij zijn de eerst aangewezen instantie om uw klacht naar tevredenheid op te lossen. 


Heeft u ervaring met het aanvragen van een visum via KES Visum Service?

Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u deze ervaring met ons wilt delen. Omdat steeds meer mensen reizen worden er ook steeds meer visa aangevraagd en verstrekt. Het is belangrijk dat dit goed en vlot gebeurt. Als u vindt dat KES Visum Service daarvoor het aangewezen bedrijf is, dan horen wij dat graag. Maar ook als u minder positieve ervaringen heeft wordt u van harte uitgenodigd om deze met onze bezoekers te delen.


Ga je naar China, India, Nigeria, Rusland of een ander land waar een visum voor nodig is? Dan kun je je laten helpen door KES. Lees hier of dat een goed idee is!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (23)

Anderen bekeken ook