NederlandReview

  Ervaringen Kamerstunt.nl

  Heb jij ook al gehoord over Kamerstunt.nl? Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Laten we je snel meer vertellen voer dit bedrijf.

  Over Kamerstunt.nl

  Kamerstunt.nl is een verhuur bemiddelingsbureau. Het zorgt er dus voor dat huurders een woning vinden en verhuurders een huurder voor hun woning. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal kan. Je kunt je heel gemakkelijk aanmelden en registreren. Het zoeken naar een huurwoning is hierbij compleet gratis. Wil je echter onbeperkt kunnen reageren dan kun je beter kiezen voor een premium account van 19,95 euro per maand. Je kunt dan onbeperkt reageren op het hele aanbod. Wel zo fijn. Wanneer je een goede woning gevonden hebt dan kun je jezelf natuurlijk gemakkelijk ook weer uitschrijven.

  Het huuraanbod wordt iedere dag ververst met nieuwe kamers en ook met nieuwe appartementen. Je kunt het aanbod gerust bewaren om het later te bekijken. Je kunt je eigen account aanmaken op de website.
  Het is ook mogelijk om een zoekopdracht in te stellen op de site. Je krijgt dan automatisch een email wanneer er een woning is of kamer welke bij jou past en voldoet aan jouw zoekcriteria. Is dit het geval dan kun je natuurlijk het aanbod bekijken met de foto’s en de omschrijving.

  Wanneer je een goede woning hebt gevonden kun je reageren en is het mogelijk om een bezichtiging in te plannen. Het is dan natuurlijk belangrijk om op tijd te zijn. Ook kun je het beste met iemand anders naar de bezichtiging gaan. Maak ook duidelijke betaalafspraken en betaal niet contact.

  Wil jij dit soort huisgenoten? Of liever niet?

  Diensten van Kamerstunt.nl

  Kamerstunt.nl is een bedrijf welke huurders helpt om een woning te vinden. Daarnaast helpen ze ook om verhuurders gemakkelijker een huurder te vinden. Alles verloopt via de website.

  Klachten, tips en complimenten over Kamerstunt.nl

  Wanneer je opmerkingen, klachten of tips hebt voor het bedrijf dan is het goed om dit per email te doen. Je krijgt dan de snelste reactie.

  Heb jij ervaring met Kamerstunt.nl?

  Een mening delen is helemaal niet verkeerd. Het is goed om je mening en je oordeel over een bedrijf te geven. Of het nu goed of slecht is wat je wilt vertellen over dit bedrijf, op NederlandReview mag het allemaal. We zien graag jouw beoordeling hier terug.

  Ben jij op zoek naar een kamer in Amsterdam, Utrecht, Groningen of ergens anders? Misschien vind je die wel via Kamerstunt.nl! Maar is dat wel veilig en betrouwbaar? Lees hier de ervaringen!

  Kamerstunt.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

  3.6
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.8
  Service
  rating
  3.6
  Prijs
  rating
  3.4
  Leveren
  rating
  3.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kamerstunt.nl

  Uw beoordeling

  kamer gevonden kamerstunt Utrecht

  Had echt snel een nieuwe kamer nodig, moest binnen een week uit mijn prachtige kamertje in Utrecht centrum, superbalen!!

  Ben toen als een gek overal ingeschreven en had er echt een dagtaak van gemaakt. Moest ook wel ander moest ik onder een brug gaan slapen haha

  Via kamerstunt is het toen uiteindelijk gelukt.

  Niet meer om de hoek van 't Neude helaas, maar goed ik heb wel weer een kamer in Utrecht, hoef dus niet onder een brug te slapen en kan nu weer rustig doorzoeken naar een grotere of centralere kamer misschien, Of niet hoor, want het is wel prima zo nu!

  Door: Benthe02-08-2016
  Jaap09-03-2020

  Het is 'De Neude', toerist...

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Kamer Amsterdam via Kamerstunt

  Er zijn veel totaal onbetrouwbare kamersites en -telefoonnummers op internet, maar Kamerstunt is een van de weinige betrouwbare die ik gebruik als ik weer eens een nieuwe kamer nodig heb.

  Ik woon in Amsterdam in een kamer van Kamerstunt, had hiervoor een tijdelijk contracten moest eruit.

  Op Kamerstunt is het aanbod groot en volgens mij wordt alles gecontroleerd, dat is een veilig idee.
  Wel duur, maar dat zijn alle kamers, ligt niet aan Kamerstunt.

  Door: Esther Prot08-09-2016
  Britt27-10-2016

  Kwam deze recensie tegen omdag ik opzoek was na kamerstunt.nl Mijn ervarinv met kamerstunt is namelijk totaal anders. Namelijk een slechte service en een site die je het geld uit de zak pakt. Toen ik me aanmelde moest ik eenmalig 20 euro betalen stond er, vervolgens had ik me kamer gevonden en wou ik me acvount stop zetten alleen ging dit niet omdat ik geen bevestigings mail kreeg die ik van kamerstunt had moeten krijgen. Ik heb het er toen bij laten zitten en dacht dat me account na een maand gestopt werd. Een maand later word weer 20 euro afgeschreven, na veel mail contact (telefoonservice hebben ze namelijk niet) waarin ze me uitlegde hoe ik me account stop moest zetten kreeg ik nog steeds telkens geen mail waarin ik kon bevestigen dat ik me account stop wou zetten. Op dat punt heb ik besloten het geld terug te vorderen omdat ik dit had moeten betalen omdat de service van kamerstunt niet werkt. Ik heb op dat moment ook een mail gestuurd en de situatie uitgelegd dat als hun mij niet helpen, zelfs na verschillende emails, ik het hef in eigen handen neem zodat het niet nog een maand sord afgeschreven. Mijn tip is dus schrijf je niet in bij kamerstunt.nl , ik zal er in ieder geval nooit meer iets huren

  Zoran Veselinovic30-05-2020

  I had similar situation with them. I want to suggest that no one should register on Kamerstunt.nl, they are cheaters.

  Raymond de Haan11-06-2020

  Kamerstunt is een grote nep zooi. Ze bieden huizen aan die ze niet eens hebben. je moet lid worden om te reageren,en dan hoor je niets van ze. Alsvje dan je account wil opzeggen heb je nog een maand opzeg termijn. Voor 2 dagen lid 40 euro armer. Telefonisch zijn ze ook al niet te bereiken.Nooit op Reageren.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Its a robbery at day light!

  They will ask you to subscribe a premium account and you are given 2 weeks free trial. After subscription, you cannot see any of the promised benefits of having a premium account.
  Bottom line, you just given them a free money, its robbery at day light!

  Door: Juliet29-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Prima appartement gescoord

  Kamer in rotterdam a 700 pm kunnen scoren via kamerstunt, prima prijs & appartment dus aanrader van mij.

  Door: Gijs 04-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Premium account

  Een uit een dozijn kamer/woning aanbieding sites die er puur en alleen zijn voor je abonnement geld.
  Aanbod zelf is minimaal. Veelal reeds vergeven huizen/kamers, wat niet vergeven is krijg je geen reactie op en het gehele aanbod is op soort gelijke sites te vinden.
  Klantenservice is wel behulpzaam maar hebben het giga druk waardoor ze maar 1 reactie per dag kunnen geven.

  Door: Martijn23-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Abbonement

  Het afsluiten van een abbonement gaat heel eenvoudig, stopzetten is een groot probleem.

  Door: Petra Stender15-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  prima

  Want een gelul allemaal van anderen soms. ik heb een prima kamer gevonden voor een prima prijs.

  Door: Dionne07-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Helemaal niets

  Bij Kamerstunt kun je verwachten te worden gebombardeerd met factuur mailtjes, zelfs als nooit iets anders is gecorrespondeerd.

  Door: Gedupeerde24-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  premiumacount voor niks

  en stelletje oplichters.. een 20 euro p/m.. als je je account stop wilt zetten leukt niet.. maar afschrijven van rekening lukt wel.. na dat ik eindelik stop kunnen zetten krijg ik alsnog aanmanings e mail.. terwijl in de mail 1 maand staat , willen ze toch dat ik december ook betaal dus 2 maanden.. en als je besloot om premium op te zeggen krijg je een melding dat het voor 6 of 7 euro ofzo mogelijk is.. waarom dan 19,95e jaarlang ?

  nooit bij deze site een "premium" account aanmaken!! GROTE OPLICHTERS in dit Branche vind ik...

  overal waar ik kamerstunt.nl terecht zou komen , zal ik dringend advieseren dat ze NIET gebruik maken of per direct hiermee stoppen en kijken naar een andere mogelijkheden.. liever www.kamer.nl

  Door: Orhan Gazi19-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Premium Account

  They are a scammer and don't know anything about substhe cription business. They didcut the monye even if your cancel your account

  Door: Hossein Golhosseini14-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Doe het niet

  Doe het alsjeblieft niet. Het aanbod is het niet waard en met een zogenaamd premium account zie je alsnog namen en telefoonnummers van aanbieders niet. Opzeggen lijkt onmogelijk. De functie op de website doet het héél héél toevallig nooit en blijft maar hangen. Opzeggen zou via aangetekende brief moeten, lijkt me complete onzin.

  Door: Lizzy21-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Abonnement gratis 14 dagen

  Abonnement genomen voor 14 gratis dagen gebruik. Direct na aanschaf opgezegd. Abonnement is toch doorgelopen en nergens een bevestiging te vinden dat het is opgezegd. Na de 14 dagen is die toch automatisch verlengd. Nu lukt het me wel om het abonnement direct op te zeggen. Jammer.

  Door: Tim23-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Niets

  Weinig en onduidelijk aanbod en veel verlopen advertenties, maar het ergste is nog wel dat je niet van je premium account af lijkt te komen. Heb het al 2 keer opgezegd maar telkens komt er weer een automatische incasso. Heel raar ! Geen aanrader dus want 1 maand een premium account wordt een dure grap!

  Door: Eefje Van den Hoeven23-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Oplichters

  Je krijgt geen kanker, ze willen alleen maar dat je betaald. Oude advertenties die allang verhuurd staan staat erop

  Door: Ricardo H05-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  ....

  They are cheaters.

  Door: Zoran Veselinovic30-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  kamer

  Ik heb kamerstunt gebruikt gehad om een kamer te vinden, ik kreeg nooit een kamer aangeboden heb er zelf een gevonden een jaar gelede Heb daarna kamerstunt geschreven dat ik geen gebruik meer wilde maken van hun diensten en dat ik het contract opzei met de brief. Dit is intussen een jaar geleden en ik kwam er achter dat ze nog elke maand 19 euro van mijn rekening afschreven heb het van een maand gestorneerd maar je word gelijk bedreigd dat je het moet betalen anders komt een deurwaarder om te innen. Ik zit nu in het buitenland maar als ik weer in Nederland ben ga ik een aanklacht tegen kamerstunt indienen wegens oplichting want je moet je via een andere site afmelden dat kan je niet eens bij kamerstunt doen. het zijn zware criminelen

  Door: jan giesen19-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Fake listings Amsterdam, 0 reply

  Fake listings in Amsterdam, PAS OP.... Ik heb 20 berichten gestuurd en NUL reply.... Wat een oplichterij, mijn hemel.
  Ook 60€ afgeschreven...
  Die goede reviews hier zijn vast nep, de mensen achter deze website zijn gewoon criminelen... GELDKLOPPERIJ

  Door: Vanessa Rocco15-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is Kamerstunt.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 30 ervaringen geplaatst over Kamerstunt.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kamerstunt.nl actief?

  Kamerstunt.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kamerstunt.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.