NederlandReview

  Ervaringen Kamernet

  Duizenden kamers te huur! Via Kamernet. Maar is dat wel betrouwbaar? In de wereld van het kamer verhuren lopen nogal wat louche types rond, uit op geld of op ‘betaling in natura’. Hoe weet je of Kamernet een betrouwbare partij is? Het antwoord is simpel: lees hoe er over dit bedrijf wordt gedacht! Bestudeer de reviews van mensen die met Kamernet te maken hebben gehad en trap zo niet in dezelfde valkuilen als zij misschien hebben gedaan. Of, beter: ontdek dezelfde fantastische bron van kamers als zij misschien hebben gevonden! Lees hier hoe het staat met de kamers en de diensten die Kamernet jou belooft.

  Over Kamernet

  Kamernet is misschien wel de meest bekende kamerverhuurder van Nederland. Zelf noemen ze zich in ieder geval Het Grootste Kamernetwerk en dat is niet voor niets: er staan doorgaans ruim 2500 kamers op hun site, die klaarstaan om verhuurd te worden. Check de homepage voor het actuele aantal en wie weet zit in dat aantal ook jouw toekomstige thuis! Kamernet werkt eigenlijk heel simpel. Je kunt je gratis registreren, of je nu op zoek bent naar een kamer of juist een kamer in de aanbieding hebt. Je maakt een profiel, vult je wensen in en door middel van matching worden er kamers aangeboden. Met behulp van sociale connecties kun je je persoonlijke netwerk inzetten om een kamer te vinden en jouw kansen te vergroten. Ook kun je selecteren op de stad waar je wilt wonen en daar uitkiezen. Ga je studeren in Amsterdam, Utrecht, Groningen, Leiden of Maastricht? Dan loont het zeker de moeite even een kijkje te nemen, want juist in steden als deze kan het erg moeilijk zijn een goede kamer te vinden. Toch worden er op Kamernet een heleboel aangeboden!

  Fraude Via Kamernet.nl | Zomer Makelaars | Makelaar Zwolle

  Diensten van Kamernet

  Aanmelden is gratis. Je kunt je account dan nog uitbreiden voor 19 euro per 15 dagen. Je krijgt dan wat extra voordeeltjes, zoals onbeperkt reageren. Heb je snel een nieuwe kamer nodig, dan is dat natuurlijk een belangrijk voordeel! Kamernet doet veel voor zoekers en aanbieders, die houden de site immers in stand doordat zij degenen zijn die content toevoegen. Zo is er een Kamernet App, te downloaden in de App Store of bij Google Play. Via de website en via de app heb je altijd en overal toegang tot het nieuwste aanbod van kamers. En dat kan jou net die voorsprong geven op andere studenten, want vaak geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt! Je wordt op de hoogte gehouden van de nieuwste kamers en van berichten, zowel via de app als via email. Heb je eenmaal een kamer naar jouw gading gevonden, dan kun je via de website en via de app rechtstreeks contact opnemen met de verhuurder of met een van de huisgenoten. Maak een afspraak om te bezichtigen en kennis te maken, en wie weet woon jij straks wel in een prachtige kamer op de Dam!

  Klachten over Kamernet

  Klachten over of problemen met de diensten van Kamernet? Op de website is een uitgebreide lijst met mogelijke problemen te vinden en ook hoe je contact kunt opnemen.

  Wat vind jij van Kamernet? Vond jij hier je droomkamer of trof je alleen maar sneue lekkende zolderhoekjes aan? Laat het weten op NederlandReview!

  Eerst ervaringen lezen over het huren van een kamer? Lees ze allemaal op NederlandReview!

  Kamernet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (40)

  5.2
  45% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.4
  Service
  rating
  5.2
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  5.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kamernet

  Uw beoordeling

  Overwegend prima!

  Ik heb mijn huidige kamer via Kamernet gekregen. Ik heb een keer of drie gehospiteerd, ben het niet geworden, en toen ik op een andere kamer reageerde kreeg ik hem omdat ik de eerste was die belde. Later werd ik ook nog gebeld door iemand waar ik eerder op had gereageerd die toen weer een andere kamer vrij had.

  Een paar dingen die me op zijn gevallen:
  - Reageer alleen op kamers waar je iemand kunt bellen, dan weet je zeker dat je bij de eerste paar mensen zit die reageren. Als je mailt bekijkt degene die de kamer heeft geplaatst een dag later een keer z'n mailbox, ziet 200 mailtjes en pikt er 10 uit. Als je snel belt ben je tenminste echt de eerste en mag je waarschijnlijk wel langskomen.

  - Check Kamernet meerdere malen per dag, liefst elke keer als je achter je computer zit. Zo ben je altijd de eerste.

  - Kijk op de site zelf, en wacht niet tot je een mailtje krijgt. Op dat moment heeft half kamerzoekend Nederland ook een mailtje gekregen dat er een nieuwe kamer beschikbaar is en kun je het wel vergeten.

  - Reageer alleen op pas geplaatste kamers. Als een kamer langer dan pakweg 4 uur op Kamernet staat is de kamer al weg, of zijn er al twintig mensen uitgekozen om langs te komen, of heeft de plaatser al 200 mailtjes gekregen.

  - Laat je ombouwen tot vrouw als je dat niet bent, er zijn zeker twee keer zoveel kamers die per se een vrouw zoeken dan die een man zoeken

  Door: Lars13-05-2016
  hallo18-06-2016

  Thanks voor de tips1! Vooral die laatste haha

  Kevin08-04-2020

  Oplichting! Ze vragen bij het aanmelden of je een 15 of 30 dagen abonnement wilt, waardoor je er automatisch vanuit gaat dat het daarna stopt. Zeer misleidend. Als je daarna vriendelijk vraagt of ze het geld terug willen terugstorten omdat dit het hierbij gaat om een miscommunicatie (1e van de volgende maand). Krijg je direct dit bericht “ Wanneer de betaling uitblijft binnen de gestelde termijn, brengen wij administratiekosten in rekening en zal incassobureau Intrum genoodzaakt zijn over te gaan tot het invorderingstraject“. Als ik vervolgens het internet bekijk, schijnt dit een zeer bekend probleem te zijn en tref ik veel gedupeerde klanten aan. Als ik vervolgens nog een mail naar Kamernet stuur waar ik hun werkwijze aan het daglicht stel, word ik volledig genegeerd. Nogmaals, niet aan beginnen.

  Kevin09-04-2020

  Ik moet mijn reactie nu wel terugnemen. Vandaag heb ik een bericht gehad dat ze het bedrag gaan kwijtschelden. Toch nog goed geholpen!

  Д а р и м В а м ю б и л е й н ы й л о т е р е й н ы й б и л е т ! П е р е х о д и т е и з а б е р и т е : www.tinyurl.com/Suemsish THRT888432SVWVE12-11-2020

  П о д р а в л я е м ! З а б е р и т е В а ш п о д а р о ч н ы й ю б и л е й н ы й б и л е т Г О С Л О Т О : www.tinyurl.com/Suemsish NFDAW888432THRT

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Kamer in Amsterdam gevonden

  Ik kreeg vorige maand te horen dat ik mijn kamer in Amsterdam vrij plotseling moest verlaten vanaf 1 augustus. Extra balen omdat ik dan dus precies tegelijk moet gaan zoeken met al die eerstejaars. Dus ik ben als een gek gaan zoeken op allerlei bronnen online en in mijn vriendenkring. En dan kom je een hoop onbetrouwbare meuk tegen aan kamerverhuurbedrijven, een hele boel totaal onbetrouwbare enge zaakjes ook! Kamernet vind ik dan een van de weinige waar je gewoon op een normale manier kamers vind en ook betrouwbaar overkomt. Ik heb op zo ongeveer alles gereageerd en op de helft of minder krijg je slechts een reactie terug, zo groot is kennelijk het aantal mensen dat zoekt?

  Maar gelukkig heb ik NET op tijd een nieuwe kamer gevonden, via Kamernet. Hij ligt dan wel in Amsterdam Noord, maar dichtbij de pont en toch vrij goedkope kamer, 500 euro inclusief.

  Dus ik ben heel blij met Kamernet, want ik heb hier toch nog een kamer kunnen vinden in Amsterdam, ondanks de enorme drukte van andere studenten!

  Door: Marissa Jagers25-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  eindelijk kamer gevonden met kamernet

  oh my god wat is het moeilijk een kamer te scoren in Amsterdam... Heb echt overal gezocht. Wilde me niet inschrijven bij zo'n ballenvereniging, dus dan ben je op jezelf aangewezen...
  Maar het is me gelukt! Uiteindelijk via kamernet. Ik had wel op best veel advertenties gereageerd, van sommige kreeg ik nog een afwijzing, van anderen hoor je helemaal nooit iets. Erg frusterend! De eerste week nog bij mijn ouders gebleven, maar daarna had ik eindelijk raak. En nog een mooie kamer ook, lekker in Zuid en met leuke huisgenoten. Superblij mee!! Ik vond het aanvankelijk best duur om te betalen voor het zoeken naar een kamer, maar uiteindelijk was het dat meer dan waard, want ik heb nu een prachtige kamer en ik hoef er gelukkig voorlopig nog niet uit!

  Door: Suzanne van Zeil22-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Al mijn kamers in Amsterdam via Kamernet

  Al mijn kamers heb ik via Kamernet. Ik woon nu in mijn zevende kamer in Amsterdam al weer en heb nogal wat meegemaakt met louche verhuursites en rare telefoonnummers enzo, ook via vrienden.

  Kamernet is een van de weinige sites die ik gewoon wel vertrouw wat dat betreft. Ook al zitten daar vast ook wel eens rare kamers en gekke huisbazen op. Volgens mij wordt alles gewoon gecontroleerd door Kamernet dus foute dingen gaan er snel weer af.

  Je moet natuurlijk wel heel veel reageren op dingen voor het daadwerkelijk lukt, maar mij is het toch altijd op tijd gelukt voordat ik mijn kamer uit moest. Zelfs in Amsterdam

  Door: Thomas18-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Verloren moeite

  Puur boerebedrog en geldklopperij.

  Door: Kurt30-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  DONT get a subscription with kamernet

  DONT GET A SUBSCRIPTION WITH KAMERNET!!!!

  Terrible terrible service. I definitely advise you to use another platform, such as Pararius for instance.

  When making an account and paying for one month, they never tell you that that amount will be charged automatically next month (EVEN THOUGH YOU ONLY BOUGHT ONE MONTH OF SUBSCRIPTION), so even if you then want to cancel it you still have to pay a debt of those 34eur for a second month that you didnt want to get. And if you dont pay it, because it is ridiculous that they are charging you that (a service you didnt use, nor wanted to), they will sell it to a debt collection company which will constantly call you, email you, put a penalty of more 40eur on top of the 34eur, and adding interest.And if still you re

  Kamernet's business model is absoluty misleading and fraudulent.
  Also, the platform itself is very obsolete, especially the app.

  Door: Mia10-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  derde kamer in Amsterdam via Kamernet

  ze zeggen dat ze al het aanbod checken en daarom vind ik kamernet betrouwbaarder overkomen dan sommige andere sites.

  via-via vind je nog altijd de beste kamers, maar ik studeer in Amsterdam en daar is gewoon een groot gebrek aan mooie kamers. ik heb zelf nu drie keer een kamer in Amsterdam gevonden via Kamernet en die zijn alle drie erg mooi geworden.

  Wel moet je veel reageren voor je iets vindt. Helaas wordt er vaak niet eens een mailtje teruggestuurd. Maar als je gewoon veel reageert, lukt het wel. Ik zit nu op mijn vierde kamer in Amsterdam in 5 jaar, waarvan drie keer met Kamernet gevonden.

  Door: Bastiaan van Houten15-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Kamer in Amsterdam gevonden

  Mijn moeder heeft mijn abonnement betaald omdat ik een kamer nodig had in Amsterdam. Er zijn veel rare en onduidelijke wegen op internet om aan een kamer te komen, dus ze wilde iets veiligers.
  Mijn zus had een paar keer een kamer via Kamernet (maar dan in Utrecht) en daarom ging ik ook mij hier inschrijven.

  De meeste kamers zijn best wel duur per maand.... maar ze zijn tenminste wel echt, of in ieder geval die ik heb bezocht.
  Sommige kamers zijn wel heeel klein trouwens, maar ja.

  Ik heb vorige week gelukkig een kamer gevonden, in Zuid-Oost.

  Groetjes

  Door: Kim Heese15-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  betrouwbare site voor kamers huren

  Een van de weinige websites voor kamers huren die ik wel vertrouw.
  Er zijn zoveel van die rare aanbieders, dan weet je gewoon echt niet waar je terecht komt.
  Jammer is wel dat het ook bij Kamernet heel moeilijk kan zijn soms om een kamer te vinden. Sommige mensen reageren nooit op je berichtjes, dat vind ik echt irritant.

  Maar hier checken ze volgens mij alle aanbieders gewoon en het is de enige plek waar ik niet rare ervaringen heb met enge advertenties. Dus ik heb ook al vaker via kamernet een kamer gevonden. Maar je moet soms wel een beetje geluk hebben!

  Door: Karina Denenkamp10-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  kamer vinden in Amsterdam...

  Ik ben vorig jaar maar liefst 4 keer verhuisd in Amsterdam. Steeds tijdelijke kamers, echt niet te doen. Nu eindelijk een kamer gevonden waar ik in ieder geval een jaar in kan... Op Kamernet. Je moet soms wel goed zoeken tussen de advertenties tot je iets goeds vindt, maar ik heb hier wel meer geluk gehad dan op andere sites tot nu toe. Je moet er wel voor betalen maar ook weer niet heel veel. En dit keer was het redelijk snel gelukt met een kamer vinden dus dat scheelde ook weer.

  Door: Karina Amsterdam11-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  huur

  Abonnement is ontzettend duur en de meeste aanbod zijn of van malafide vastgoedbeheer of van oplichters. Ik zal voorzichtig zijn met zoeken

  Door: K26-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Gebakken lucht

  hele slechte ervaringen met dit bedrijf. Aanbod bestaat geheel uit gebakken lucht. Kamers die aangeboden worden zijn al verhuurd. De kamers die aangeboden worden zijn al lang niet meer beschikbaar en men weet dat ! De advertenties worden niet weg gehaald, Het lijkt een breed aanbod maar in werkelijkheid is het helemaal niets, Zonde van je geld en als een dispuut hebt met kamernet schakelen ze vrijwel onmiddellijk een incasso bureau in. Schimmige praktijken van een stelletje graaiers !!

  Door: Edwin Reitsma23-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Premium

  Helaas een zeer slechte ervaring en het heeft dan ook niks opgeleverd. Het is erg duur voor wat je krijgt het aanbod is beperkt en het is dan nog maar eens de vraag of je bij een werkelijke huurder terecht komt of het zoveelste andere oplichters bedrijf wat zichzelf een verhuur site noemt. Jammer om te zien maar ook kamernet is ingesteld om hun geld te verdienen door studenten opgelichte met een veel te dure service die ze niet eens kunnen leveren.

  Door: Youri19-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Bug in website

  When looking at most of the advertisements you can't read the description and only see a n empty field. It's totally absent even though the owners write a description which is particularly important to read before approaching the owners. That also can be frustrating for the owners when people ask questions while the information has been already provided by the owners in the ad. I have already contacted their customer service multiple times and they show no interest to give me an answer or any sort of response.
  After waiting more than 5 months for an answer and been ignored I decided to write this review.

  Door: Cesar11-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Geen een verhuurder reageert terug na weken hun appartement aan te bieden

  Ik heb meerdere verhuurders een bericht gestuurd maar krijg op geen 1 bericht een reactie. Terwijl die woningen toch al dik een maand te huur worden aanboden. Wel zijn er ook zogenaamde makelaars actief op kamernet die je 50 euro rekenen om te mogen bezichtigen en om dan vervolgens na het innen van die 50 euro te zeggen dat het appartement al verzegd is. En je kan fluiten na die 50 euro. Kamernet doet niks aan deze oplichters na serieus iedere keer deze personen te hebben gemeld.

  Door: Jolie23-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Abonnement

  Erg vervelende site. Een aantal dieptepunten:
  - Wanneer je voor het eerst op de site komt lijkt het alsof je gewoon kan reageren. Wanneer je dit vervolgens wil doen staat er ineens dat je een premium account nodig hebt om 'onbeperkt te kunnen reageren'
  - Onbeperkt met een premiumaccount kunnen reageren laat het lijken alsof je beperkt zonder premium account kan reageren. Dat kan dus niet.
  - Als je een bericht in je inbox krijgt dan krijg je een email met de tekst 'er zit een bericht in je inbox'. Dit is super vervelend want je wil in die mail direct die tekst zien.
  - Je kan in je profiel geen mailadres of telefoonnummer zetten.
  - Kamernet laat het lijken alsof je eerst per maand betaalt en stuurt 2 dagen voor het eind van de maand een reminder dat je je uit moet schrijven. Dit is veel te kort, en het is sowieso misleidend dat je aan een abonnement vast zit.
  - Ze sturen reclame via de post wanneer het zomer is en je eerder een kamer hebt aangeboden. Ik weet zelf ook wel hoe ik ze terugvind.
  - De service is belachelijk duur. 34 euro per maand slaat natuurlijk nergens op.

  Al met al raad ik iedereen áf om kamernet te gebruiken zolang er ook een alternatief is. De site probeert met slinkse trucjes en sluipreclame centjes af te troggelen. Op zich kan ik het geld wel missen maar ik gun Kamernet niet die euromunten.

  Door: Bert23-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Premium 1 maand

  Ik had een 1 maandelijkse aankoop gedaan. Voor 15€, hiervoor stonden er in mijn stad welgeteld 4 kamers op, waarvan 1 mij aansprak. Ik heb deze kamerhouder een bericht gestuurd en hierop werd niet gereageerd. Belachelijk wanneer je ergens voor betaald als je het mij vraagt. Daarnaast bleek achteraf dat ik een abonnement had afgesloten en geen eenmaalige inverstering van een maand had gedaan. Hierover heb ik na het krijgen van een factuur van 34€ contact opgenomen met de klantenservice, zij vertelde me dat dit duidelijk vermeld was en dat de verantwoordelijkheid bij mij lag om tijdig af te zeggen. Echter lees ik ik in andere reviews, van verschillende nationaliteiten precies hetzelfde verhaal... kortom, ik ben niet tevreden en zou kamernet daarom niet aanbevelen.

  Door: R22-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  abonnement

  Ik wou uitschrijven, ik had geen wachtwoord, wachtwoord gevraag 2 maanden later een wachtwoord ontvangen een ik moest €34+€40 incasso betalen wat een kut bedrijf, ik heb niks geen mail geen bericht ontvangen over mijn schuld, en zonder wachtwoord kan je niet uitschrijven

  Door: Hasan Ayyildiz14-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geldverspilling

  Ik heb m’n abonnement afgezegd na 1 maand, maar blijkbaar is er iets niet goed gegaan. Ik heb €34 betaald de eerste keer, maar via een andere manier een kamer gevonden. Via kamernet kreeg ik geen reacties niks en ik raad het andere mensen niet aan. Geldverspilling.. €34 is ten eerste veel te veel en het is het geld niet waard. Nu krijg ik een herinneringsmail dat ik het nog een keer moet betalen en als ik het niet doe er geld bij op komt. Mail terug gestuurd, dat ik dit niet ga doen en dat ik verwacht dat het geregeld gaat worden, maar geen reactie terug. Hele slechte service dus.. Ik betaal het in ieder geval niet en ik vind het echt een slechte zaak, oplichters.

  Door: Madelief 18-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Erik Doedens is a thief

  Erik Doedens we are coming after you with a group complaint to the police for theft, extortion of money and abuse of data for the disgusting practice of restarting cancelled subscription without notice and stealing money on many people’s accounts.

  Door: Bouch14-04-2020
  Kamernet is a F***09-06-2020

  Dear Bouch, The whole kamernet is shit. I am starting an investigation how real this organsation is.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Kamernet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 40 ervaringen geplaatst over Kamernet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 45% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kamernet actief?

  Kamernet is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kamernet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.