NederlandReview

  Ervaringen Euroflorist

  Ben jij bekend met Euroflorist Nederland? Ontdek hoe ook jij de mooiste bloemen kunt laten bezorgen in Nederland of op een andere plek in de wereld. Euroflorist heeft een wereldwijd netwerk van bloemisten. Ze zijn in 1982 opgericht en hebben sindsdien een netwerk van 11.000 bloemisten opgebouwd. Rozen, gerbera’s en ook seizoenboeketten kun je laten maken en laten bezorgen. Ook planten en verwante cadeaus behoren tot het aanbod van producten. Kwaliteit, service en hand gebonden boeketten worden dagelijks gemaakt en geleverd.
  Je kunt een boeket laten maken voor een verjaardag, bruiloft, een rouwwerk, een bloemetje voor je vrouw of partner of gewoon een bloemetje omdat het leuk is om te geven. Natuurlijk is het ook leuk om op Valentijn, bij Kerst, bij Pasen, bij Halloween of een ander vrolijk evenement een bloemetje in huis te halen of te laten bezorgen.

  Over Euroflorist Nederland

  In 1982 is Euroflorist opgericht om menen te helpen om sneller en gemakkelijker te versturen over de hele wereld. Met een netwerk van 11.000 bloemisten maken ze het mogelijk om overal bloemen en planten te laten bezorgen. In 2014 heeft Euroflorist Nederland drie posities op het bloemsierkunst 2014 gewonnen. Momenteel heeft Euroflorist Nederland het grootste netwerk van bloemisten. Het hoofdkantoor zit in Zweden. Ze hebben sinds 1982 trouwens meer dan 40 miljoen boeketten laten bezorgen.  Wist je dat je bloemen prima kunt eten? Zie het in dit filmpje!

  De diensten van Euroflorist Nederland

  Bloemen bestellen op onze website is een eenvoudige opgave. Na het plaatsen van de bestelling zorgen wij namelijk voor de rest. Zodra je bestelling geplaatst is gaan wij samen met de plaatselijke bloemist aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw geliefde de bloemen ontvangt zoals jij het aangegeven hebt! Natuurlijk kun je er een berichtje of kaartje bij doen. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om er een knuffel of stuk chocolade bij te doen. Een compleet pakket dus en een mooi cadeau.

  Klachten of tips over Euroflorist Nederland

  Berichten kunnen positief en negatief zijn over Euroflorist Nederland. Ook zij weten dit en waarderen het als een klant een ervaring over hun geeft. Het is immers waardevolle informatie om te weten wat ze goed doen en wat er nog verbeterd kan worden. Op NederlandReview kun je ook een beoordeling achter laten over Euroflorist Nederland. Euroflorist Nederland werkt er continu aan om hun dienstverlening en service nog verder te verbeteren.

  Aangezien ze aangesloten zijn bij de Stichting Webshop Keurmerk is het ook mogelijk om hier je klachten kenbaar te maken. Natuurlijk doe je dit pas als je er met Euroflorist Nederland niet uitkkomt.
  Wat vind jij van Euroflorist Nederland?

  Heb jij wel eens een bosje bloemen besteld bij Euroflorist Nederland? Dan zien we graag jouw review en ervaring hiermee op onze website. NederlandReview verzamelt vele beoordelingen van tal van bedrijven en diensten. Hiermee is het voor anderen gemakkelijker om een goed beeld te krijgen van hun dienstverlening.

  Bloemboeket of bloemen van euroflorist; lees ervaringen van consumenten. Leuke cadeaubonnen of kortingscodes? Lees eerst beoordelingen van consumenten die u voorgingen!

  Euroflorist
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (40)

  5
  48% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  4.8
  Prijs
  rating
  4.2
  Leveren
  rating
  4.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Euroflorist

  Uw beoordeling

  boeket voor mijn moeder

  Precies 8 jaar geleden overleed mijn vader en de maand december is voor ons hele gezin nog altijd een moeilijke en zware tijd. Vooral voor mijn moeder, die sindsdien alleen woont en dagelijks met dit verlies moet leven.
  Om haar toch een beetje een hart onder de riem te steken en haar bovendien wat meer gezelligheid in huis te bezorgen, heb ik via euroflorist een boeket toegestuurd. Vandaag ben ik langsgegaan om te kijken en het is echt een prachtige bos geworden, met mooie verse bloemen die nu al een paar dagen staan en toch nog prachtig zijn. Het kaartje dat ik erbij had laten doen was ook mooi verzorgd en mijn lieve moeder was er natuurlijk zeer blij mee, dus ik ook!

  Door: G. vd Wetering05-12-2016
  HGM Goertz20-03-2020

  Euroflorist bedank voor je professionele wijze van levering bijzonder mooi boeket bloemen op 9 maart 2020 in Wangerei Nieuw Zeeland. Top !!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Supergroot boeket

  Ik wil heel even euroflorist bedanken want ik had een boeket(je) besteld voor mijn oma die in het zuikenhuis lag. Toen werd ik gebeld dat ze mijn preciese bloem die ik besteld had niet meer hadden en of dat erg was. Ik wilde graag blauwe (achtige) bloemen want daar houdt ze van. Dus zolang het maar blauwig was, was het ok. Toen ik zelf een paar dagen later naar het ziekenhuis ging om mijn oma te bezoeken bleek het boeket 2x zo groot te zijn als dat ik besteld had. Ze gaven aan dat ze dit gedaan hadden omdat ik niet de bloemen had gekregen die ik besteld had in eerste instantie. Nou prima, mijn oma was heel erg blij!!

  Door: Nadine25-08-2016
  Marian25-08-2016

  Superlief van euroflorist dan! Hoe is het met je oma?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Frisse, volle bos bloemen

  Ondanks tegenvallende ervaringen bij een andere online bloemist toch nog eens geprobeerd, maar nu bij Euroflorist.
  Dit was echt een heel stuk beter!

  Het is jammer dat ik hier geen foto kan uploaden aan mijn review, want dan kon ik het laten zien.

  Het was een frisse, volle bos bloemen, die een week hebben gestaan.
  Mooi verpakt en goed aangeboden.

  Door: B. Thijsen29-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Passend en gemakkelijk

  Een goede vriendin van mij ging door een moeilijke periode, ik zal hier niet in details treden, maar een bloemetje was het minste wat ik kon doen. Langsgaan was niet wenselijk in de situatie en zo kwam ik uit bij Euroflorist. Online bestel je een boeket naar keuze en dat wordt dan bezorgd. Erg gemakkelijk en zo kon ik toch iets laten weten met meer dan een kaartje.

  Door: A. van G..30-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Rouwstuk en boeket

  Bloemstuk besteld voor de begrafenis van mijn zwager in Australië en voor de dag daarna een boeket voor mijn zus.
  Zeker 5 x telefonisch overleg gehad (wachttijd 15 minuten of langer) en bevestigd gekregen dat alles in orde zou komen.
  Uiteindelijk helemaal niets geleverd!!!

  Door: Anneke de Rijk13-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Boeket verstuurd naar Canada

  Voor Kerst is er een boeket verstuurd naar Canada. Daar werd een zeer mager en verdord boeket geleverd. Ook leek het boeket in de verste verte niet op het voorbeeld. Daar is een melding van gemaakt, maar er wordt geen verantwoordelijkheid genomen. Erg ontevreden over het product en de service.

  Door: Claire 05-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Boeket bloemen bestellen

  Boeket bestellen is hier erg gemakkelijk en ik vond persoonlijk dat de prijs reuze mee viel voor deze service.

  Moest de verjaardag van een vriendin missen en heb gekozen daarom haar een bloemetje te sturen. Ze was zeer blij met het resultaat, het was een prachtige bos geworden, zei ze.

  Ik zou deze service daarom zeker nog een keer gebruiken.

  Door: Thomas23-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Prachtig boeket ontvangen

  Gisteren een prachtig boeket ontvangen van mijn man, wat een verrassing. Hij had het online laten doen, omdat hij zelf pas laat thuis kwam gisteren en mij eens wou verrassen.
  Prachtig boeket, ik hoop dat hij lang mag staan en niet snel zal verwelken.
  Mooi verpakt en goed verzorgd, heel blij mee!!

  Door: Rosalinde Ritsema15-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Boeket voor Moederdag

  Wegens eerdere positieve ervaringen met Euroflorist heb ik hier wederom een boeketje besteld, nu voor Moederdag

  Voor nog geen twintig euro prachtige bos en netjes op tijd geleverd. Tevreden met deze service, en ze zijn niet eens duurder dan de bloemist waar ik ook wel eens langsga!

  Door: Eelco12-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  ideaal concept

  al een aantal keer een vriendin verrast met een bosje bloemen op te sturen.
  Het is handig bestellen en altijd een grote verrassing voor de ontvanger.
  prijs valt mij alles mee, de reactie van de ontvangers is telkens onbetaalbaar!

  Door: Imke09-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Veldboeket rood/ roze

  Boeket lijkt in de verste verte niet op wat ik heb besteld. Heb groot boeket besteld maar is geen € 34,99 waard zitten 10 bloemen in en de rest is groen.. Denk je mooi groot boeket te sturen, echt n teleurstelling

  Door: Carla30-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Rouwstuk Calla’s

  Ik had met zorg een rouwstuk Calla’s besteld. Dit werd zonder overleg omgezet in een stuk met rozen. Teleurgesteld. Na een bericht hierover werd aangegeven dat er normaal berichtgeving over is. Dat was het. Jammer. Nooit neer Euroflorist voor mij.

  Door: Yvonne van der Geest30-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Kerststuk

  Betaald en nooit ontvangen 😡😡😡😡😡

  Door: Sam29-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kerstkrans

  Met elkaar mooi krans besteld .
  Om iemand die dit echt verdiend had te verrassen.
  60,- betaald.
  Ruim van te voren besteld.
  Dag van levering, vlak voor kerst, kreeg mijn moeder een telefoontje, ze redde het niet, ongekend, slechte zaak, wij bestellen hier nooit meer iets ! Laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen, al deze slechte referenties hadden wij helaas niet gelezen van te voren 😔

  Door: Natascha24-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  boeket

  geleverde boeket voldoet absoluut niet aan bestelde .

  In gehele boeket ziiten maar 3 bloemen en de rest is groen .

  waard hogui € 10,00 i.p.v de betaalde € 27,99

  Door: Marius Blokland24-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  NL 4447370 Kerststukje

  Two stars for the product because it won’t let me do one star!
  It is a shame that I can’t add photos because what I ordered and what my sister in Holland received were two totally different things. Similar ‘ingredients’ but instead of a sophisticated looking arrangement in a lovely square vase she received a bunch of flowers roughly thrown together in a very ordinary vase.
  Both very disappointed but customer service department said the florist had done what was expected. Will definitely not use this company again.

  Door: Sjoukje Griffiths 23-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Veldboeket

  Waardeloos verwelkt bosje bloemen woensdag 8 sept geleverd en zondag kwam ik kijken en het wasbop sterven na dood en erg mager bosje dit bestel ik nooit weer

  Door: Janny De vos13-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  rouwboeket -elegant (groot) met vaas & luxe verpakking

  Bestellen ging makkelijk. Ik bestelde een groot ROUWboeket met witte rozen en witte bloemen. Bestelde en vaas (10 euro) en luxe verpakking erbij (3 euro).

  Tot mijn verbazing had de ontvanger en mager boeket, met en simpele plastic verpakking eromheen gekregen.

  Het allerergste was dat er maar 1 witte roos was en een hoop paarse goedkope bloemen. Dat was geen 45 euro waard!

  Je zou toch echt denken met een rouwboeket dat er meer zorg besteed zou worden

  Nee, nooit meer Euroflorist.

  Door: Amy05-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Bloemen

  Leverde andere bloemen dan op de afbeelding werden weergegeven

  Door: A nnuschka19-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Abrikooskleurige rozen a 45 euro  Ik ben niet te spreken over de service en al helemaal niet over het uiteindelijk vandaag ( weer een dag later) geleverde boeket.

  Ik heb abrikooskleurige rozen besteld, er zijn rode rozen geleverd, dit vindt de ontvanger echt niet mooi. Het boeket kan dus hup zo de vuilnisbak in. Daarnaast is er ook een boeket voor iemand anders er bij afgeleverd.

  Ik wil graag mijn geld terug, ik vind het niet acceptabel dat jullie totaal iets anders afleveren en dan ook nog 3 dagen te laat, voor 52 euro. Ik had de ontvanger aan de lijn toen de bezorger kwam, deze was echter zo snel weer weg dat we het boeket niet konden teruggeven aan hem.

  Door: Jiva De Vetter11-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  FAQ

  Is Euroflorist een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 40 ervaringen geplaatst over Euroflorist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Euroflorist actief?

  Euroflorist is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bloemisten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Euroflorist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.