NederlandReview

  Ervaringen Digitaal Kantoor

  Lees hier wat anderen vinden van deze onderneming! Digitaal Kantoor is een bedrijf dat het midden- en kleinbedrijf, zzp-ers, freelancers, verenigingen, stichtingen, webwinkeliers, detacheerders en ook adviesbureaus helpt met hun online boekhouding, hun relatiebeheer, hun projecten en uren, hun in- en verkoop en ook hun personeel. Het is een uitstekend bedrijf. Heb je er al ervaring mee? Laat dan je review achter op NederlandReview. Het helpt anderen om een goed beeld te krijgen van deze organisatie en van dit bedrijf.

  Over Digitaal Kantoor

  Het digitaalkantoor.nl is een totaaloplossing voor je hele administratie. Het is vanaf de boekhouding tot aan het klantmanagement een compleet systeem. Alle gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud en het maakt eigenlijk niet uit of je een klein bedrijf bent of een grote besloten vennootschap. Het digitaalkantoor.nl past bij iedere administratie in iedere branche en bij iedere bedrijfsgrootte.


  Met zo'n digitale oplossing kun je de papieren administratie in de shredder gooien, maar misschien niet met gevaar voor eigen leven, zo als in Debiteuren Crediteuren

  Diensten van

  Digitaal Kantoor
  Digitaal Kantoor
  is een compleet pakket voor de bedrijfsadministratie. Het is mogelijk om verschillende zaken te regelen. Denk hierbij aan de agenda, de facturatie, het taakbeheer, VOIP, tijdregistratie, projectplanning, relatiebeheer, online boekhouden en ook de verkoop.

  Het is mogelijk om alles goed inzichtelijk te maken en om te ontdekken waar je meer of juist minder tijd aan kwijt bent. Het is mogelijk om op het dashboard (financieel) direct te zien hoe u er financieel voorstaat ongeacht hoe complex uw bedrijf is. Digitaal Kantoor heeft dit jaar een prijs gekregen van de nationale tv succes award. Het is branchewinnaar digitale boekhouding. De goede bedrijfsprestaties en de bewezen kwaliteit blijken hier duidelijk uit.

  Ook is het een groot voordeel dat meerdere (eigenlijk alle) bedrijfsprocessen aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Banktransacties zijn gemakkelijk te koppelen aan verwerkte inkoopfacturen en verkoop facturen. De planning, urenregistratie en de facturatie zijn te koppelen. Het is mogelijk om ingekomen facturen gemakkelijk te koppelen aan een relatie in de boekhouding. Daarnaast kennen ze bij Digitaal Kantoor een goede service. Een service waar iedereen van kan genieten.

  Klachten, tips en complimenten over Digitaal Kantoor

  Het is natuurlijk ook bij het digitaalkantoor.nl mogelijk, dat er een keer wat mis gaat. Het is dan belangrijk om dit te melden bij hun. Het is dan mogelijk om het probleem te bekijken en ook om het op te lossen. Zo is het mogelijk voor digitaalkantoor.nl om hun dienstverlening nog verder te verbeteren.

  Heb jij ervaring met Digitaal Kantoor

  Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

  Lees hier de ervaringen van klanten met Digitaal Kantoor. Hoe goed regel je hier je online administratie, boekhouding, relatie- en voorraadbeheer?

  Digitaal Kantoor
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  6.6
  57% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.8
  Service
  rating
  6.2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  7.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Digitaal Kantoor

  Uw beoordeling

  dk kantoor

  Op het moment dat we interesse hadden in digitaal kantoor, is er veel tijd gestoken in het "binnenhalen"van ons. Maar vervolgens als je "binnen"bent , laten ze je links liggen. Vragen die niet beantwoord worden, iets wat heel normaal zou moet zijn en horen bij het programma hangt een kostenplaatje aan, bij het ene bedrijf doen ze het zo, bij jou weer heel anders... En dan die updates daar word je niet goed van..., Iedere keer veranderd er iets waardoor jij weer in de problemen komt of dingen niet werken. Vreselijk. Als ik nog eens had mogen kiezen hand ik voor een ander duurder programma gegaan De ergernis en kosten die ik nu achteraf heb zijn mij het absoluut niet waard....

  Door: Petra den Hartog06-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  heel tevreden met programma

  wij zijn heel tevreden met het programma, alles werkt goed en het scheelt ons veel tijd nu alles voor ons netjes wordt uitgesorteerd

  Door: rens06-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  slechte support

  Digitaal kantoor prachtig programma.
  alleen qua oplossingen en boekhoud technisch nog niet geheel compleet.
  pretenderen dat alle fouten terug te vinden zijn klopt allen niet.
  wij hebben een probleem met het afsluiten van ons boekhoud kundig jaar en krijgen dit niet sluitend.
  wij willen samen met onze boekhouder naar een oplossing met DK zoeken maar er wordt gewoon vanuit support DK aangegeven dat er niet met onze boekhouder valt te communiceren en dit ook niet meer willen doen.
  alles klopte en sloot eerste heft van het jaar, eind van het jaar nier meer.

  wij vragen alleen hiervoor een oplossing.

  ook wordt het programma Constant aangepast en meerdere malen per jaar geupdate niet echt wenselijk zonder overleg.

  Door: T-Portal12-07-2017
  Petra den Hartog06-07-2020

  Bovenstaand heel herkenbaar. Helaas hebben wij deze ervaring ook. Ik zou het programma vanwege de vele fouten en slechte support zeker niet aanraden. Je word minimaal geholpen, of er hangt overal een kostenplaatje aan.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Goed systeem, goede support

  Voor mij echt een goed systeem, werkt naar behoren en bij onduidelijkheden is er een goede support. Ik bespaar echt zeeën van tijd ten opzichte van toen ik alles nog zelf met mijn eigen administratie deed. Aanrader!

  Door: Bram 25-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Digitaal Kantoor

  De opzet van Digitaal Kantoor is sterk. Alles zit in één pakket. Tijdens het testen kwamen we er echter achter dat er nogal wat fouten in zitten. Met andere woorden: nog niet gereed voor de praktijk.

  Door: Joris10-09-2016
  Support28-02-2017

  Wellicht komt dit omdat u niet geïmplementeerd bent. Wij raden dit altijd aan zodat elke instelling juist kan worden ingesteld.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Handig programma

  Handig programma!
  Wij werken er allemaal mee hier op kantoor.

  Door: Geraards29-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Alles op orde dankzij Digitaal Kantoor

  Een jaar geleden gestart als zzp'er, maar had grote moeite met alle administratie. Bij Digitaal Kantoor heb ik alles overzichtelijk op een rijtje en hoef ik geen dagen te zoeken naar de juiste papieren.

  Door: W. H. 04-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Digitaal Kantoor een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Digitaal Kantoor. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 57% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Digitaal Kantoor actief?

  Digitaal Kantoor is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie, Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Digitaal Kantoor gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.