Davilex

5.9
6.9

Bestellen

5.3

Service

5.1

Prijs

6.1

Levering

42.9%

Zou hier weer kopen

Davilex

Wat vind u van Davilex.nl? Of wat vinden jullie als consumenten van Davilex.nl? Davilex.nl is een webshop waar je online een boekhoudsoftware kunt bestellen van Davilex. De webshop zelf is 7 dagen per week open zodat je je software kunt bestellen.

Wij als NederlandReview streven voor reviews van consumenten die ooit de boekhoudsoftware hebben besteld via davilex.nl Natuurlijk zijn de reviews en ervaringen belangrijk voor de toekomstige klanten die een boekhoudsoftware willen aanschaffen voor zijn of haar bedrijf. Daarom is het verstandig om een beoordeling te plaatsen over het product, leveringstijd en of de webshop gemakkelijk te bereiken is. We horen dus graag uw mening/reactie over Davilex.nl zodat we dus de consumenten samen kunnen helpen. 

Over Davilex.nl

Wat doet Davilex en wie zijn zij? Davilex is een online webshop die softwares bieden voor een bedrijf e.d. voor boekhoudens. ‘Makkelijk boekhouden voor iedereen, dat is ons doel.’ is de motto. Davilex is een website die al bijna 30 jaar ervaring heeft. Ze vinden dat iedere ondernemer, accountant en penningmeester op een eenvoudige en efficiënte manier een overzichtelijke administratie bij moet kunnen houden. Davilex is dus zelf een zelfstandige onderneming en richt dus voornamelijk op administratieve software voor kleine, middel en grote bedrijven, verenigingen en stichtingen. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in de stad Houten aan de De Molen 25. 

Davilex diensten

Davilex biedt dus zoals ik het eerder aangaf softwares voor bedrijven die gebruik willen maken van simpel, eenvoudige administratieve boekhoudingen. Ook als een bedrijf wilt gaan voor cloud kunt u voor Davilex.nl kiezen waar je online kunt boekhouden en factureren voor een vaste lage prijs per maand. Ze maken boekhouden makkelijk en dat is te merken. Niet ingewikkeld maar simpel waar je een goed online boekhoudpakket kunt kopen waarmee u eenvoudig en snel uw boekhouding kunt voeren en facturen kunt versturen. Je kan ook een gratis proefabonnement nemen van 30 dagen en het abonnement stopt automatisch en verplicht u niets. Het is dus gericht voor ZZP’ers, ondernemers, penningmeesters en accountants. 

Davilex online gaat dus via cloud en Davilex software via een programma op uw eigen pc. Via cloud kost het je voor slechts €17,95 per maand waar je ook een gratis proefabonnement bij kunt vragen. U kunt ook add-ons selecteren waar u een eigen Webshop wilt inclusief hosting, updates en support. Ook is het mogelijk om een SEOshop, salarissoftware, rapportagesoftware etc. te kopen voor een vaste prijs per maand. U kunt ook uw online-abonnement upgraden voor slechts €4,95 per maand met een Davilex E3- connect zodat u uw administratie kunt toevoegen aan uw webwinkel. 

Heeft u ooit een bepaalde software gekocht bij Davilex? Hoe was het product? Was het een gemakkelijke software? Laat uw review achter.

Klachten

De webshop bevat een klantenservice en een support pagina waar je antwoorden kunt vinden op veel gestelde vragen. U kunt telefonisch contact opnemen met Davilex op werkdagen tussen 08:45 en 17:00. 
Het is ook mogelijk om een mail te versturen waar zij uw vraag z.s.m zullen beantwoorden. Indien u iets anders wilt, kunt u ook contact opnemen met het bedrijf via WhatsApp. 
Ooit een klacht gehad of een vraag gesteld? Hoe was uw ervaring met het bedrijf ervan? We willen het graag weten.

 

Klanten vertellen precies hoe hun ervaringen was bij Davilex. Goed of goedkoop? Weet waar u bestelt en lees eerst ervaringen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Anderen bekeken ook