Canvasfoto

10

Bestellen

9.5

Service

7.5

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Canvasfoto

Wow! Lees het nu! Ervaringen van dit bedrijf? Canvasfoto voor al uw canvas foto’s, prints en verwante producten en accessoires. Het is mooi om mooie grote doeken op canvas te maken met een mooie weergave. Bij Canvasfoto is er ook nog eens een niet goed geld terug garantie. U moet het doek dan wel binnen drie maanden terugsturen.  Een geweldige garantie. Natuurlijk zijn er nog meer punten en redenen om voor Canvasfoto te kiezen. Zeker als u hun website bezoekt zult u dit lezen. Het is echter ook goed om de beoordelingen te lezen van anderen over Canvasfoto. Ontdek wat andere vinden van Canvasfoto en hoe  u hier uw voordeel mee kunt doen. De reviews en beoordelingen zijn natuurlijk wat anders dan een lovend verhaal op de website van de verkopende partij. Toch?

Over Canvasfoto

Canvasfoto heeft een drie maanden garantie. Het is een niet goed geld terug garantie. Daarnaast is er een 24 uur service. Als u voor 15 uur uw bestelling plaatst dan mag u de canvasfoto binnen 24 uur verwachten. Daarnaast zit er bij iedere canvasdoek een kosteloos ophangsysteem. Ook zit er een beschermcoating op de canvas en zijn er spielatten om het doek goed te kunnen spannen. 
Er is volop verschil in kwaliteit van foto’s op canvas. Ook in de prijs trouwens. Bij Canvasfoto staat kwaliteit voorop. Hierom worden alle foto’s eerst gecontroleerd en zo nodig nog bewerkt voor een top resultaat. Hierdoor heeft u jarenlang volop plezier van uw canvasdoek. Geen rode haren of rode gezichten, maar een top Canvasfoto.

Heeft u advies nodig of bent u op zoek naar een specifieke foto? Dan is het goed om Canvasfoto te benaderen voor een advies op maat.

Canvasfoto maakt gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit en de beste fotoprinters om optimaal op canvas materiaal af te kunnen drukken. De Canvasfoto wordt met de hand gespannen op de spielatten. Er komt daarna nog een ophanghaakje aan de achterkant om zo het doek gemakkelijk op te kunnen hangen. 
Canvasfoto.nl is onderdeel van WeDoShops.Webhops met geloof in kennis, kwaliteit, focus en specialisme. 

Diensten van canvasfoto

Canvasfoto is er natuurlijk om de mooiste canvasfoto’s voor u te maken en te bezorgen. Alles gebeurt met de hoogste kwaliteit materialen en materieel. Het is goed om volop te genieten van de verschillende diensten van Canvasfoto.

Klachten, tips en complimenten over en voor canvasfoto

Bent u ergens niet over tevreden of heeft u een klacht? Dan is het goed om dit snel kenbaar te maken. Er is natuurlijk altijd de 3 maanden niet goed geld terug garantie. Hiermee hoeft u eigenlijk niet bang te zijn om uw bestelling bij Canvasfoto te plaatsen. 

Uw mening over canvasfoto

Heeft u al eens een canvasfoto bij Canvasfoto besteld? Dan is het goed om uw mening achter te laten over hun op NederlandReview. U kunt dan anderen helpen om sneller een beslissing te nemen om wel of niet een canvasfoto bij hun te laten drukken. 


 


Heeft u een mooie canvasfoto kunnen bestellen of juist niet? Lees eerst ervaringen van andere klanten voordat u een aankoop doet. Lees beoordelingen over canvasfoto.nl op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Snelle levering en top resultaat!!

Snelle levering en top resultaat!!

S

Sanne Karins

02-02-2017

0

Prachtige fotoprint

Prachtige fotoprint op canvas besteld en ontvangen. Kwaliteit is super en de prijs goed te doen, zeker voor wat je krijgt!!

Y

Yilde

14-12-2016

0

Grote print

Grote print gemaakt voor mijn moeders verjaardag - foto van de kinderen met aanhang. Het was net op tijd met de post gekomen. Zag er mooi uit. Bestellen ging makkelijk.

N

Nelly

17-05-2016

0

topkwaliteit

Erg tevreden over de kwaliteit Levering duurde wel wat lang, maar was te verwachten

C

Chrissy

19-10-2015

1