NederlandReview

  Ervaringen Bestecanvas.nl

  Bestecanvas.nl: Ervaringen

  In een tijdperk waarin iedereen overal foto’s van maakt (en vaak vooral van zichzelf) worden er nog maar bijzonder weinig foto’s afgedrukt. De meeste foto’s verdwijnen in computers en telefoons om daar niet meer uit te komen. Maar je met bloed, zweet en tranen geschoten kiekjes verdienen toch meer dan dat? Beter nog dan een simpele afdruk van 10x15 is om je foto’s af te drukken op groot formaat, zoals op canvas! Eén van de vele bedrijven die dit voor jou kan realiseren, is Bestecanvas.nl, maar voor je jouw momenten op de gevoelige plaat aan dit bedrijf overgeeft, is het zinnig om te weten wat ze eigenlijk te bieden hebben en hoe anderen dit bedrijf beoordelen. Lees hier dus alles over Bestecanvas.nl en vereeuwig je foto’s op canvas!

  Hoe beoordeel je de kwaliteit van printen op bijvoorbeeld hout? Hier wordt het uitgelegd in dit filmpje!

  Over Bestecanvas.nl

  Via de website kun je foto’s selecteren, een formaat kiezen en eventueel effecten toevoegen (zoals de kleuren aanpassen naar zwart-wit of sepia) en bestellen. Betalen kan met creditcard (MasterCard, VISA, American Express), PayPal, op factuur of met iDeal; verzending gaat via GLS. Al doet de bedrijfsnaam anders vermoeden, je kunt bij Bestecanvas.nl niet alleen terecht voor foto’s op canvas, maar ook voor afdrukken op plexiglas, aluminium, forex en poster. Wil je iets nóg originelers, dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een fotokalender te maken of een leuk fotocadeau zoals een mok, kussen, telefoonhoes, muismat of fotopuzzel. Doet het vooral heel goed bij vaders en moeders, leert de ervaring. Zit jij de volgende verjaardag verlegen om een leuk en origineel presentje voor je (groot)ouders? Dan heb je nu een idee.


  Diensten van Bestecanvas.nl

  Bestecanvas.nl biedt een laagste-prijsgarantie en laat klanten ‘tot 83% besparen’. Bestellingen zijn ‘klaar voor verzending binnen 24 uur‘ (maar wanneer ze je dan precies hebt, weet je natuurlijk niet) en bij bestelling vanaf €19,90 zijn de verzendkosten gratis. Ook niet onbelangrijk: de kwaliteit van de canvas doeken voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden: de kleur-intensieve, UV-lichtbestendige inkt en het hoge witaandeel in de doeken moeten een natuurlijke afdruk garanderen. Daarbij wordt oplosmiddelvrije inkt gebruikt.

  Klachten over Bestecanvas.nl

  Bestecanvas.nl is gevestigd in Keulen en het telefoonnummer is dan ook Duits. Reken dus op de kosten die jouw netwerk provider rekent voor een internationaal telefoongesprek. Ze zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 11 tot 16 uur. Mocht je geen zin hebben helemaal naar Duitsland te moeten bellen (we hebben niet getest of ze ook alleen Duits spreken aan de telefoon), dan kun je Bestecanvas.nl ook e-mailen (maar ook hier is het niet geheel duidelijk of je e-mails in het Duits dient te formuleren). Je kunt het bedrijf ook vinden op Facebook en Google +.

  Hangen jouw selfies op levensgrote canvasdoeken boven de bank? Of heb je je oma of moeder verrast met een fotoboek met foto’s van kinderen en/of kleinkinderen? Was je tevreden over de kwaliteit van de foto’s, de snelheid van het leveren, het gemak van het online bestellen en de service van Bestecanvas.nl? Laat je review achter op NederlandReview!

  Is bestecanvas.nl ook echt de beste? En zijn ze ook goedkoop? Lees onafhankelijke ervaringen bij NederlandReview over alle canvas bedrijven in Nederland!

  Bestecanvas.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (147)

  4.2
  39% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  3.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bestecanvas.nl

  Uw beoordeling

  Na alle berichten met hartkloppingen afgewacht...

  ... maar gelukkig prima bevallen!
  Na een grote bestelling te hebben gedaan las ik pas alle vreselijk teleurstellende en beangstigende berichten over beste canvas.
  Met kloppend hart heb ik af zitten wachten of het wel goed zou gaan, aangezien ik anders behoorlijk wat geld kwijt zou zijn.
  3 grote canvassen, 3 iets kleinere canvassen, een muismat en een mok.
  Daarvan was een groot deel kadootjes, dus bij voorbaat was ik al teleurgesteld en voorbereid op dat het wel niet komen zou en zo wel dat ik dan misdrukken of iets van iemand anders zou krijgen.
  Na een dag of 2 kreeg ik al mail met een track and trace code van gls en volgens de code was mijn pakket al bijna klaar voor verzending.
  En inderdaad, ik kon m helemaal volgen en op dag 4 na bestelling kwam een zeer zorgvuldig ingepakt pakket binnen.
  Canvas voor canvas keurig in een dik pak papier gewikkeld en daar tape omheen en dat in een stevige doos.
  De canvasdoeken zijn van schitterende kwaliteit, helder, goed van kleur, helemaal heel, geen krasjes of vouwen...

  Er was maar één maar en dat was dat mijn mok miste.
  Meteen een mailtje gestuurd dat deze miste met de vraag of ze m zo spoedig mogelijk na konden zenden.
  Daarop kreeg ik de andere dag meteen antwoord.
  Niet in het Nederlands, met welgemeende excuses dat er op het moment geen Nederlands sprekende medewerker aanwezig, maar dat ze me wel graag meteen wilden helpen en hoopte dat ik de Engelse mail begreep.
  Het bleek dat de mok iets langer duurde om te drukken en ze de rest daarom alvast verzonden hadden, maar de mok was wel degelijk onderweg en ze verwachtte die zelfs die dag al afgeleverd.
  Daarbij de vraag of ik alsjeblieft kon laten weten of dat ook het geval was.
  En dat was zeker het geval, diezelfde middag kwam ook de mok netjes ingepakt en in prima kwaliteit aan.

  Hier dus zeer opgelucht, erg tevreden en blij met de geleverde service.

  Door: Pris12-05-2017
  Christiaan van Oorschot12-05-2020

  wees blij! Hier was onze eerste bestelling (canvas) goed en snel, mijn vrouw haar bestelde product sinds 21 april nog steeds niet gearriveerd (12-5 vandaag). Dan komen ze met vage opmerkingen dat het adres onjuist was. Terwijl er in de bevestigingsmail gewoon het goede adres stond. Ja zo blijf je geen klant!

  BHL04-06-2020

  Hier precies het zelfde. Mijn bestelling kwam niet. Beste Canvas zei mijn bestelling geretourneerd gekregen te hebben omdat mijn adres onjuist of onvolledig zou zijn. De bevestigingsmail van hen zelf gemaild en aangegeven dat adres toen ook al correct was. Zo hadden ze wel meer smoesjes. Het lag allemaal aan mij, de klant, terwijl er alleen maar fouten aan hun kant zijn gemaakt. Ik zal nooit meer daar bestellen.

  c.j.j.m. schellekens24-09-2020

  Een eerste bestelling gedaan bij canvas.nl. Was na bestelling erg huiverig omdat ik vond een erg moeilijke foto op canvas af te laten drukken. Heb het doek ontvangen. Perfect mensen. Wat een vakmanschap. De kleinste details in de mist nog zichtbaar. Service uitstekend . Goed op de hoogte gehouden met de gang van zaken. Canvas.nl is zeer aanbevelenswaardig. Geweldig.

  si groeneweg07-10-2020

  IK schrik van sommige reacties. Ik heb twee canvas doeken besteld waarop iemand staat die van de dokters te horen heeft gekregen niet zo lang meer te leven. Het zou toch te erg zijn wanneer de doeken niet geleverd zouden worden. Ik hoop zo dat deze geliefde persoon het canvas nog bij zijn leven krijgt te zien.

  Rene Beumer27-12-2020

  prachtig toch zulke betaalde recensies :) geloof er geen flikker meer van.

  j.heeg15-01-2021

  11 december besteld nog niets terug. ik verwacht of canvasdoek of geld terug. 19,80 euro het ordernummer is NLA99990973716

  Tony16-01-2021

  Bestel hier niks! 2 bestellingen gedaan, betaald, nooit wat ontvangen, hebben geen track and tracé, zegt al genoeg. Klagen heeft geen zin, krijg automatisch verzonden mail, oplichters !!!

  Marlyn Schuiten21-01-2021

  Beker na vele mails in januari ontvangen, nu krijg ik mails van Beste Canvas dat ik 2 bekers moet betalen omdat ik de bestelling opnieuw had geplaast omdat ik het zielig vond voor mn kleinzoon. Ik heb een beker ontvangen en betaald en geen twee bekers maar Beste Canvas zegt de bestelling is geplaast dus moet betaald worden of hij ontvangen wordt niet overgesproken. Ik vind het een slecht bedrijf slechte communicatie.

  Marlyn Schuiten21-01-2021

  Beker na vele mails in januari ontvangen, nu krijg ik mails van Beste Canvas dat ik 2 bekers moet betalen omdat ik de bestelling opnieuw had geplaast omdat ik het zielig vond voor mn kleinzoon. Ik heb een beker ontvangen en betaald en geen twee bekers maar Beste Canvas zegt de bestelling is geplaast dus moet betaald worden of hij ontvangen wordt niet overgesproken. Ik vind het een slecht bedrijf slechte communicatie.

  Fred Tiebosch09-02-2021

  17 januari besteld, 9 februari nog niets ontvangen Geen bericht, geen pakket tracing, weet niet waarheen te bestellen Bestel nooit meer bij "beste"canvas Adviseer anderen dit ook niet te doen

  Peter13-02-2021

  Ik ben opgelicht helaas.. Niet bestellen!

  Priscilla14-02-2021

  Ik lees hier zoveel negatieve ervaringen en ik heb juist goede ervaringen🤔. 3 bestellingen bij ze gedaan (totaal 4 canvassen 40x40, 1x 40x60 en 30x 20x20), snel geleverd (met track en trace), prima kwaliteit voor deze prijs. (Voor het geld waren mijn verwachtingen niet hoog maar het valt niet tegen.) Had er maar 2 van 20x20 tussen zitten waar ik van dacht: neh... onscherp foto’s, terug gekeken en ja hoor slechte kwaliteit van het beeld al.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Foto op acryl 120bij 80 cm

  Foto op acryl bestel bij Bestecanvas 120 cm bij 80 cm. Toen ik de foto binnenkreeg bleek dat de foto was ingezoomd en ik dus niet het product kreeg wat ik verwachtte. Daarop een mail gestuurd met de vraag hoed dit kon. Op deze mail kreeg ik n twee werkdagen geen bericht. Daarop telefonisch contact gezocht met beste Canvas. Ik kreeg een engels sprekende telefoniste aan de lijn, die vertelde dat er vandaag nog gereageerd werd op de mail.
  Toen ik de mail had gekregen wer er volgens Beste canvas na zorgvuldig onderzoek geconcludeerd dat het mijn eigen fout moest zijn. ( ik weet nog steeds niet waar het fout is gegaan).
  Toch ware ze coulant en boden mij de oplossing voor een grtis herdruk (incl verzending) of bij een volgend product 40% korting. Ik heb via de mail gekozen voor de gratis herdruk. Wederom werd er na twee werkdagen niet gereageerd op de mail en heb ik de telefoon gepakt. Aangezien ik wist dat het in het engels ging , had ik me beter voorbereid. De telefonist reageerde weer in het engels, was wel aardig en vriendelijk, maar vooral daadkrachtig, ze stuurde me een duidelijke Nederlandse mail met de uitleg hoe ik de gratis herdruk kon krijgen. Deze mail gevolgd en haar na 5 minuten terug gebeld om het te bestellen. Twee dagen later kwam het gewenste product in goede orde en in perfecte kwaliteit binnen.

  Pluspunten: Goed product, goede oplossing klacht, vriendelijke telefoniste.
  Minpunten: langzame mail beantwoording, engels talige klantenservice, geautomatiseerd proces.

  Door: Roy18-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Veel goedkoper en toch hele goede kwaliteit!

  Foto's afdrukken lijkt wel steeds duurder te worden. Misschien omdat niemand meer foto's afdrukt, maar alleen nog maar digitaal bekijkt op al die smartphones en computers? Ik wilde weer eens een foto afdrukken en dan ook lekker groot voor boven de bank, maar dat leek echt een dure grap te gaan worden. Er zijn heel wat bedrijven waar je foto's op canvas op plexiglas of hout of dat soort dingen kunt laten printen, maar dat loopt al gauw tegen de honderd euro. Niet helemaal mijn bedoeling.

  En toen kwam ik terecht bij Bestecanvas. Véél goedkoper. En dan ook nog laagsteprijsgarantie. Vind je het elders goedkoper, dan is het bij hun nóg goedkoper. Maar helaas, ik vond het nergens meer goedkoper. Heb wel nog echt gezocht daarna, haha, want ik dacht: lekker nóg meer korting krijgen hier.

  Eerlijk gezegd ging ik daardoor weer twijfelen aan de kwaliteit. Ik bedoel, zó veel goedkoper, dan is het vast slechte kwaliteit toch? Toch maar gewoon geprobeerd. Het was toch niet zo duur, dus het proberen waard.

  De foto hangt nu boven de bank, gedrukt op canvas, en is echt supermooi! Het is een strandfoto van mij met mijn man bij zonsondergang. De kleuren zijn heel erg fel en mooi, echt een eyecatcher! Ik weet niet waarom ze hier zoveel goedkoper kunnen zijn of waarom het elders zo duur moet zijn, maar ik ben er blij mee!

  Goedkoop zegt dus niets over de kwaliteit hier!

  Door: Marjolein 28-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  foto op doek en kussens

  ik heb zojuist een bestelling gedaan (me dochter) maar lees nu net veel slechte reviews. Mijn dochter maakte zelf de fout kussens te bestellen. Die ik er niet bij wilde, maar toen ik zelf ging kijken kosten deze kussens ineens van 15 euro per stuk voor 9.90 ik hoop dat het goed komt, het probleem word opgelost. Maar vrees het ergste. Mocht het netjes geregeld worden laat ik uiteraard een positieve review achter Voortaan eerst beter maar even googlen voor dat er besteld word. Maar heb nog goede hoop :) veel bedrijven zijn zuinig op hun klanten. Ik ben net nieuw en hou van dit product dus doen ze het goed? dan bestel ik vaker. Zo werkt het nu eenmaal. Door covid19 is het wachten bij vele bedrijven langer dan verwacht. Dus daar houd ik maar rekening mee. Maar hoop toch met vaderdag het binnen te hebben. Normaal bestelde ik bij herinneringen op linnen die goed en snel zijn. Nu hoop hier net zo'n goede service te krijgen. Vanwege de leuke producten. Er is dus een foute bestelling door dochter geplaatst. Deze is betaald en heb ik gecorrigeerd binnen een paar minuten. Ik kom hier terug. Of ze me netjes behandelen. :) voor nu 5 sterren want het is nog niet opgelost. Morgen weet ik meer via email.

  Door: ariana twal16-06-2020
  Fred Tiebosch09-02-2021

  17 januari besteld, 9 februari nog niets binnen. Geen bericht, pakket niet te traceren, weet niet waar ik heen moet bellen. Bestel nooit meer bij "beste" canvas. Adviseer anderen dit ook niet te doen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Foto op canvas

  Ik dacht een leuke kado te geven aan iemand. Blijkt dit dus een Duits bedrijf te zijn en klaarblijkelijk moet de canvas ook daarvandaan komen. Ik kijk bij mijn bestelling, de canvas was gereed en ik zit nu een week te wachten al op de levering. Je kan het niet traceren want volgens hun site, heeft de vervoerder geen track and trace code???? Dit is dus misleidend want je gaat ervanuit met een Nederlands bedrijf te maken te hebben en niet met een buitenlands bedrijf waardoor de levertijd aanzienlijk verlengd wordt! Voor mij nooit weer!

  Door: Michel06-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  foto

  3 tygodnie czekania. Drukują to w Niemczech o czym na stronie nie informują, szkoda czasu, nie polecam

  Door: Krzysztof Skrzypek30-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  11 canvassen en 2 handdoeken

  Ik begrijp niet zo goed wat er bij al die reviewers hier verkeerd gaat, maar ik heb de afgelopen 2 maanden heel wat bestellingen gedaan en iedere keer ben ik weer blij verrast dat ik voor zo weinig geld zoiets moois krijg. De kwaliteit is prima. Het enige dat niet goed werkt is het volgen van de zending, maar volgens mij is dat meer een probleem van GLS. Je moet ook op tijd bestellen en niet denken dat zoiets persoonlijks 2 dagen later al wordt geleverd. Overigens krijg ik steeds al vlot bericht dat de bestelling wordt verzonden. Blijft ook hier door de transportdienst gewoon wat lang in de pijplijn. Ben fotograaf en op dit moment hangen 7 van mijn foto’s op canvas op een expositie in Rhindern bij Kleef. Om maar even aan te geven dat de kwaliteit wat mij betreft goed in orde is. De canvassen zijn netjes en strak gespannen en het is een fijn doek. De twee bestelde handdoeken van 2x1,5 meter zijn als cadeau met veel enthousiasme ontvangen.

  Door: Maike den Houting06-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  foto op canvas

  Bestellen ging heel makkelijk, was benieuwd naar het resultaat want na het uploaden van de foto miste ik wel de rubriek: eindresultaat. Op veel van deze sites wordt dan aangegeven of de foto 'geschikt' is of scherp genoeg.
  Het resultaat is me 100% meegevallen, scherp en geen randen weggevallen terwijl dezelfde foto op andere sites maar 3 van de 5 sterren kreeg qua helderheid en scherpte. Zo zie je maar...
  Levering was ook veel vlotter dan verwacht en de prijs viel me alleszins mee, alleen wel heel erg jammer dat ik de dag na de bestelling aanbiedingen van bestecanvas in mijn mailbox kreeg waarin het zelfde formaat foto op canvas voor de helft van het geld werd aangeboden, dat is dan weer jammer, toch ben ik heel tevreden.

  Door: Frederiek02-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Fotoboek besteld aanbieding

  Fotoboek besteld op bestecanvas. Ik had ze gevonden omdat ze een goede aanbieding hadden en daar wilde ik wel gebruik van maken. Scheelde daardoor best veel geld met andere bedrijven waar je een fotoboek kunt laten afdrukken.

  Het was best een gedoe om het hele boek te maken want ik ben niet heel handig met die dingen, maar uiteindelijk is het toch gelukt dus dat is fijn. Er zitten heel veel foto's in nu.

  Ik had het boek trouwens met iets meer dan een weekje weer in huis, dat is best snel, toch?

  En in het echt ziet het fotoboek er gewoon supermooi uit, alles staat waar het moet staan en ik vind de kleuren ook mooi.

  Door: Cindy Bennekom28-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Mixprint 20x20 en mixblok 5x5

  Eerst 10 mixprint fotoafdrukken besteld en paar dagen 10 mixblokjes. De 2e bestelling was er na 5 werkdagen in volle tevredenheid.!
  Maar de eerste bestelling kwam maar niet. Oorzaak: de letters vd postcode waren niet vermeld. Er was geen track en trace. Na wat heen en weer gemail heeft Bestcanvas de mixprinten opnieuw gemaakt en opgestuurd, nu wel met track en trace. Na 5 werkdagen kwam het keurig binnen tegelijk met de verloren zending zonder postcode en track en trace. Super kwaliteit en keurig verpakt en goede service!

  Door: Spliethoff30-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Foto in lijst

  +Goedkoop
  +Prima bestelproces

  -Kerstlevergarantie niet gehaald
  -Servicedesk haalt schouders op en wijst naar vervoerder.

  Als alles goed gaat heb je een leuk product voor een goede prijs, maar er wordt weinig gedaan om hiervoor te zorgen. Productie zit in Duitsland, en in het vervoer gaat nogal eens iets mis. Niet geleverd, beschadigd, veel te laat, dat soort dingen. Als het dan mis gaat dan heb je vaak gewoon pech, want de serviceafdeling (als je ze al te pakken krijgt) doet weinig meer dan zeggen dat je nog wat geduld moet hebben.

  Beter geef je wat meer geld uit en bestel je bij een bedrijf dat iets meer waarde hecht aan klanttevredenheid.

  Door: Martijn Thiele26-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  2x canvas

  Wacht al 2 dagen op me bestelling heb nog steeds niks ontvangen, kan ook geen contact leggen behalve dan met bots want nummer niet bereiken! (Wordt niet opgenomen) nu nog de vraag of ik wel of niet wordt opgelicht!..

  Door: Bashir22-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Afdruk op hout

  Slecht product (vol vlekken) en zeer onklantvriendelijke opstelling

  Bij dit bedrijf heb ik een print besteld (verjaardagscadeau). De print werd vol vlekken geleverd. Op mijn vervolgmails werd nauwelijks of zeer traag gereageerd en nadat ik aanvankelijk akkoord was gegaan met een voorstel om het op te lossen, kwam het bedrijf de afspraak niet na.

  Ik wil een ieder afraden om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen. Mocht u wel een bestelling plaatsen dan is een vorm van aankoopbescherming, bijv. middels paypal, aan te raden. Een oplossing is enkel na tussenkomst van Paypal bereikt. Het bedrijf zelf wilde niet akkoord gaan

  Door: G03-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Print

  Gleverde print zat vol lelijke bruine vlekken. Bedrijf erkent dat er een fout is gemaak maar biedt vervolgens geen nette oplossing en reageert zeer traag op berichten.

  Door: G Smit27-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Foto op canvas

  Er wordt totaal niet gedaan wat belooft wordt. Standaard berichten terug van de klantenservice. Waardeloze manier van communiceren....

  Door: Mascha van der Laag26-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Magic mok

  De bestelling verliep vlotjes en de betaling ook natuurlijk alleen het uitleveren en de verzending verliep niet. Ze schermen met een snelle verzending maar de transporteur GLS weet niets van ons bestelnummer af dus met andere woorden helaas pindakaas. Verder is contact opnemen onmogelijk, klachten verzenden gaat niet en per mail is het niet in het Nederlands te doen. Een Nederlands telefoonnummer ontbreekt ook helaas. Conclusie bezin eer je begin

  Door: Bleeker20-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Ophangsets (bij schilderij met lijst)

  Ophangsets ondeugdelijk. Koop die niet, dat is pure geldklopperij! Ik zit met twee waardeloze ophangsets (€6 voor betaald, terwijl dit nog geen euro waard is, met schroefjes die je zelf in het plastic(!) frame moet boren, waarop je de hangers vervolgens ziet zitten, en waarmee de lijst vervolgens niet recht zal hangen omdat eea op 2(!) plekken op het frame aangebracht moet worden...)
  Ik heb zelf maar een goede schilderij-ophangplakker gekocht bij de ijzerwinkel, voor een fractie van de prijs van Bestecanvas.nl, en die werkt tenminste wél...
  Schilderijen zelf zijn prima, maar dit deel van het verdienmodel is schandalig.
  Retourneren maakt Bestecanvas.nl vrijwel onmogelijk (en is sowieso voor eigen rekening, waarbij de kosten de €6 aanschaf overstijgen):
  De schroefjes moeten nl. met Track&Trace opgestuurd worden naar Polen... met daarbij de mededeling 'om uw klacht verder te kunnen verwerken, moeten we de ophangsets ontvangen op het adres waarvandaan u dit heeft ontvangen. Wat een klucht!

  Door: A'dam02-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Foto op Acrylglas

  Waardeloze levering en service. Ophangsysteem ontbrak maar men geeft aan dat het probleem bij mij ligt. Opnieuw bestellen en opnieuw betalen werd als oplossing aangedragen.
  Ik bestel hier dus nooit meer!

  Door: Simone Brink29-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kussentje , retro canvas

  Eerste canvas prima optijd geleverd , 2 canvassen waarvan 1 onscherp was precies zo gedaan en gaf aan dat het goede resolutie was en slecht afgedrukt een voucher gekregen die naar 15 keer mailen nog niet geactiveerd kon worden , telefonisch niet bereikbaar , een kussentje van 30 bij 30 na 10 dagen pas geleverd en was zo klein dat noem ik geen kussen . Dus ik zou er niet vlug meer iets kopen door slechte ervaring met het afhandelen van mijn klacht . En niet in kunnen leveren voucher te goed .

  Door: Greet 28-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Acryl fotoprints

  Het bedrijf is slecht bereikbaar. Telefoon wordt niet beantwoord. Leveringstijd bedroeg twee weken, na diverse aanmaningen. Wel gooien ze je na de bestelling dood met reclame.

  Door: marianne van den tol10-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  FAQ

  Is Bestecanvas.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 147 ervaringen geplaatst over Bestecanvas.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 39% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bestecanvas.nl actief?

  Bestecanvas.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bestecanvas.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.