Avans+

6.6

Bestellen

7.4

Service

6

Prijs

7.6

Levering

70%

Zou hier weer kopen

Avans+

WAT? Wat wordt er over hun allemaal verteld op het internet? Het is een topbedrijf? Of juist een flopbedrijf? Het is goed om voordat je een aankoop doet of beslissing neemt meer te lezen over een bedrijf of organisatie. Alleen dan is het mogelijk om ook zelf een dijk van een beslissing te kunnen nemen. Een beslissing om af te zien van een aankoop of om juist geen seconde langer te wachten. Op onze site tref je tal van beoordelingen en reviews aan van anderen over dit bedrijf. Doe er je voordeel mee. Het kost je niets!


Over Avans+

Het bedrijf is toekomstgericht. Altijd actief met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. De plus staat er niet voor niets. Het is een plus waarmee ze het verschil willen maken. Hiermee onderscheiden ze zich van alle andere opleiders. Het bedrijf richt zich op de professional welke meer uit zijn or haar carriere wil halen. Het is voor de mensen welke geen genoegen nemen met de status quo. Het zijn mensen op zoek naar een uitdaging, een honger naar kennis, een honger naar meer vaardigheden en welke het allemaal willen uitdiepen. Mensen met lef en durf. Het is geweldig. De plus ontstaat door de juiste opleiding voor jou te kiezen en ook door te zorgen voor de juiste omgeving. Professioneel en persoonlijk een goede match zorgt voor een succes voor de toekomst.  


 


Diensten van Avans+

Ze bieden vele verschillende opleidingen aan. Ze zijn er in verschillende vakgebieden. Denk hierbij aan de vakgebieden: 
•    Finance & Control
•    Fysiotherapie
•    HRM
•    Laboratoriumtechniek
•    Management & Bedrijfskunde
•    Onderwijs
•    Personal & Corporate Finance
•    Techniek & Bouw
•    Theater
•    Verpleegkunde


Natuurlijk kan dit op verschillende niveaus. Denk hierbij aan:
•    Bachelor
•    Master
•    Masterclass
•    Post-mbo
•    Postbachelor
•    Postmaster


Het moge duidelijk zijn, dat er een ruime keuze in opleidingen is. Ook is er natuurlijk voldoende kwaliteit aanwezig om een topopleiding te leveren. Kennis is macht. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over Avans+ 

Wow? Wat een topervaring? Of wow, wat een slechte ervaring! Het kan allemaal gebeuren bij ieder bedrijf. Wanneer je echter een klacht hebt of een compliment dan ontvangen ze deze graag bij de helpdesk van deze organisatie. Het helpt om de kwaliteit te verbeteren en om een proces op te starten om nog beter te worden. Iets wat het streven moet zijn van iedere organisatie. Hier pakken ze dat gelukkig goed op. Benader ze op de verschillende contactmogelijkheden welke op hun site vermeld staan met een tip, een klacht of een compliment. 


Wat zijn jouw ervaringen over Avans+?

Weet welke verschillende kansen er allemaal zijn om jouw stem te laten horen. We geven je graag een podium om jouw mening op te delen. Het is heerlijk om zo te starten en om anderen te verrassen met wat jij vindt en denkt. Het is op die manier mogelijk om een geweldige bijdrage te leveren aan deze site. Ook help je er vele andere mensen mee op het internet en mogelijk zelfs in jouw eigen kennissenkring. Gewoon doen dus! Jouw mening delen is goud waard!


Lees hier klantervaringen van Avans+. Hoe hoog is het niveau van een postbachelor- of masteropleiding, wat zijn de kosten? Helpt het je carrière verder?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Bachelor of Nursing

Ik ging deze opleiding doen om me verder te ontwikkelen en zekerder te worden in mijn kunnen. Doordat zij erg veel aandacht besteden aan je persoonlijke ontwikkeling is dat goed gelukt en heb ik naast veel meer kennis ook veel meer zelfvertrouwen. Ik heb veel geleerd en goede begeleiding gehad. Ook het samen werken met de andere studenten geeft een leuke dynamiek. Ik zou Avans+ zeker aanraden.

J

Joyce

11-01-2024

1

Kwaliteits- en verandermanagement

Ik heb de opleiding kwaliteits- en verandermanagement gevolgd en kan hem zeker aanraden. Ik heb ontzettend veel geleerd en heb hier iedere dag nog iets aan. Fijne docenten, goede bijeenkomsten met een groep mensen van verschillende branches wat erg interessant was en alles is toepasbaar waardoor je er direct al iets aan hebt. Daarnaast vond ik de locatie ook erg mooi in Breda met fijn restaurant.

E

Elisabeth

06-11-2023

1

Projectmanagement

Goed opgezette opleiding, veel handvatten en duidelijk wat je moet opleveren. Fijne docenten, mooie locatie in Breda.

C

Cindy

22-03-2023

0

Opleiding projectmanagement

Mijn opleiding projectmanagement met veel plezier gevolgd bij Avans+. Vooral de persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij mijn ontwikkeling vielen me vanaf het eerste contact op. De opleiding was vanaf dag 1 interessant en ik kon het geleerde meteen goed toepassen in de praktijk. Ik kom zeker terug hier en kan hen ook erg aanraden.

J

Jolanda

17-03-2023

0

Bachelor of Nursing

Veelbelovende informatie: toekomstgericht, altijd bezig met ontwikkelingen en innovaties etc etc. Teleurstellend hoe de opleiding omgaat met ons, volwassen verpleegkundestudenten naast hun werk, en COVID. De kantoormedewerkers zijn positief en vriendelijk. De docenten verpleegkunde zijn stuk voor stuk vakkundig en enthousiast ook al hebben zij soms met roosterfouten en star management te maken. De opleiding is met teveel ontwikkelingen en innovaties tegelijk??? Het kan alleen maar beter worden zal ik maar zeggen. Mooie opleiding voor wie van pionieren houdt maar niet meer voor mij.

S

S.N.

26-09-2022

0

Master oncologie fysiotherapie

Vol enthousiasme ging ik de opleiding tegemoet. Helaas werden verwachtingen niet waargemaakt. De opleiding startte sterk met een blok zelfontwikkeling middels de module ‘Professionele Leiderschap’. Ondanks dat dit nog niets te maken had met oncologie fysiotherapie, leek het me wel een fijne start. In module 2 gingen we aan de slag met EPB, en deden we een mini-onderzoek in de oncologie, terwijl we nog niets aan oncologie fysiotherapie hadden gehad. Pas in module 3 en 4 gingen we daarmee aan de slag. Een erg vreemde volgorde van lesstof aanbieden. De aangeboden vorm ‘blended learning’ moet worden opgevat als zelfstudie met weinig begeleiding. 2 maal per 10 weken wordt er een bijeenkomst georganiseerd waar weinig inhoudelijk wordt teruggekomen op de stof, maar eigenlijk alleen wordt besproken waar studenten tegen aan lopen. Lesvoorbereidingen werden daarom bijna altijd overgeslagen. Middels een online leeromgeving wordt informatie aangeboden, echter zijn dit vaak gewoon filmpjes van Youtube. Van eigen materiaal ontbreekt dan ieder spoor, met name bij de module EPB. Mijn ontevredenheid, en die van medestudenten, heb ik geuit bij de opleidingsmanager. Daar werd mij kenbaar gemaakt maar gewoon te pakken wat ons wordt aangeboden, en dat wij daar dus niet goed gebruik van maken (het gros van de studenten dus). Ook voelde ik mij in dat gesprek overruled. Module 4 werd beëindigd met een online toets. De vorm was waardeloos en er werd erg weinig getoetst op inhoudelijke kennis. Wanneer ontevredenheid wordt geuit door vrijwel alle studenten, komen zij met een tegenbericht dat de toets ongeldig wordt verklaard vanwege een fout in de vormgeving van de online leeromgeving (blackboard). Mijn medestudenten zijn middels bovenstaande informatie bezig met het schrijven van een klachtbrief. Middels bovenstaande heb ik besloten de studie voortijdig te stoppen. Middels deze review wil ik studenten behoeden voor het maken van een foute studiekeus. Laat je goed informeren en kies deze studie niet als je wenst goede en inhoudelijke begeleiding te krijgen.

K

Kevin

30-07-2020

0

Praktijk verpleegkundige in het verpleeghuis

Ik had hoge verwachtingen van een post hbo opleiding. Helaas moest ik deze al heel snel bijstellen. De opleiding bestaat uit 3 modules, pg - somatiek - professionele rolontwikkeling. Tijdens pg lessen was niveau van docenten ondermaats. Behalve de lessen van 2 gz-psychologen leerde ik niks nieuws. De lessen somatiek bleken een paar maanden later op dezelfde manier ingestoken. Veel oplezen van power points, weinig nieuwe info en ook de toets was ondermaats. 2 hele hoofdstukken vragen over ethiek, en met 2 sub-vragen over hartfalen. Professionele rolontwikkeling waren vooral lessen met een actrice. De theorie kwam erg summier aan bod. En het leerklimaat deed meer denken aan een 1e jaar op een middelbare school dan post hbo voor volwassenen. Al met al veel teleurstellingen tijdens deze opleiding, met ook zeer gebrekkige communicatie vanuit opleiding zelf. Wij als organisatie sturen na mijn leerjaar ook geen mensen meer naar deze opleiding.

K

K Cavens

02-11-2019

0

Veel ondersteuning dus goede ervaringen hier!

Bij Avans + kreeg ik veel ondersteuning om een juiste keuze te maken en nu ik eenmaal gestart ben met mijn opleiding word je ook zeker erg goed geholpen om het af te maken. Erg fijn, want hierdoor voel ik mij beter en heb ik meer animo om het goed te doen en ook af te maken. Het is best lastig als je ook werkt, maar met goede ervaringen gaat het een stuk beter

J

J. v/d Meer

03-01-2017

0

Bij Avansplus omgeschoold tot Wijkverpleegkundige en meteen aan het werk!

Via Avansplus heb ik mij laten omscholen tot Wijkverpleegkundige. Daar was behoefte aan in mijn sector en het heeft mijn baankansen sterk vergroot : ik kon zelfs meteen aan de slag! Gedegen opleiding, veel persoonlijke aandacht.

J

J. Kramers

17-12-2016

0

Meer uit carrière gehaald dankzij Avans

Voor mensen die meer uit hun carrière willen halen, is Avans+ een goede aanvulling. Je volgt hier een opleiding waardoor je nog beter leert te presteren in je vakgebied. Heb zelf inmiddels de opleiding afgerond en heb er heel veel aan gehad. Je krijgt intensieve begeleiding, waardoor het goed te doen is. De begeleiders hebben kennis van zaken en willen je graag helpen. Je wordt tot niets verplicht en je kunt alles op je eigen tempo doen. Prijs is hoog, maar je hebt er wel veel aan voor je carrière, dus uiteindelijk verdien je het wel weer terug. Dat was althans mijn instelling.

D

Dorette Jacobs

07-12-2016

0