123TuinPoster

Alle reviews

123TuinPoster

63% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuindoek met ophang ogen

  De poster was in goede staat ontvangen en de afdruk was boven verwachting mooi en goed verpakt we gaan er spoedig nog een paar laten maken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinposter op tuinplaat

  Heel tevreden. mooie kwaliteit en staat super in de tuin. Snel geleverd en voldoet zeker aan de verwachtingen; TOP!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinposter met aluminium frame

  Hele mooie poster van degelijke kwaliteit en supersnel geleverd!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinposter 140 x 50 cm

  De poster was in goede staat bezorgd en is inmiddels op de tuin poort bevestigd. Het effect en verhouding is top. Het is net of de tuin verder loopt. Zeker een aanrader voor iedereen die een kleine tuin heeft,

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 tuinposters

  2 maanden geleden heb ik twee tuinposters besteld. Daarvan is er één netjes op tijd geleverd, mooie kwaliteit ook.
  Echter heb ik de andere poster tot op heden niet ontvangen, waar ik al wel voor heb betaald. Op berichten is niet gereageerd en telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinposter

  Bij 123tuinposter.nl een prachtige poster 90X120cm besteld in "Griekse" stijl.Binnen 2 dgn geleverd,mooie kwaliteit en wij zijn zeer tevreden!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  123TP6649265

  Nooit meer! Hoe onrealistisch zijn de andere reviews op deze site?
  Ik heb een zeer slecht doek gehad. Er zouden 4 ogen op de hoeken moeten zitten. Bij ontvangst bleek dat ook zo te zijn, maar de lelijke markeringen voor 2 ogen aan de lange kant in het midden waren ook meegeprint. Gewoon op de foto vol in t zicht. Ik heb na deze klacht een nieuwe gehad, bleek bij ontvangst dat de markeringen plaats hadden gemaakt voor 2 ogen. Helaas niet in lijn aangebracht maar schots en scheef! Veel succes met monteren! Email contact gehad maar geen enkele vorm van excuus kon er van af. Schandalig! Nooit meer!

  Binnen een dag binnen, printfoutje ontdekt, meteen gemeld en na 2 dagen een nieuwe gekregen.
  Perfecte service. Supermooie poster. Dankjewel !!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinposter

  Uitstekende persoonlijke en vriendelijke service. En snelle levering van een mooie tuinposter!

Anderen bekeken ook

Webprint
1 reviews

Jouw mooiste momenten leg je natuurlijk vast met foto’s die je maakt met je digitale camera of je smartphone. Soms zijn daar plaatjes bij die...

Pixum
2 reviews

Als je zelf allemaal digitale foto’s op je desktop of laptop hebt verzameld, maak je regelmatig een selectie, waardoor je de mooiste overhoud...

MyPhotoFun
4 reviews

Lees nu ervaringen over dit bedrijf! NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed o...

Posters.nl
3 reviews

Lees dit! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Posters.nl is een bedrijf wat posters en canvas printwerken levert. Het is een mooi en goed bedrijf w...

123TuinPoster

Heb jij al een tuinposter in de tuin? De laatste jaren hebben tuinposters erg aan populariteit gewonnen. Maar waar kun je nou de beste tuinposters vinden? Één van de winkels die tuinposters verkoopt is 123TuinPosters.nl. Maar wat voor kwaliteit tuinposters zullen ze verkopen? Kun je deze posters door weer en wind buiten laten hangen? Zullen ze lang goed blijven of zullen ze snel verweren? Hoe secuur zullen ze zijn met het drukken van jouw foto op één van hun tuinposters? Hoe lang zal het duren voor 123TuinPosters.nl je poster bij jou thuis aflevert? En wat voor klantenservice zal deze tuinposterwinkel verlenen als je niet tevreden bent met het resultaat? Dat zijn vragen die alleen echte klanten van 123TuinPosters.nl kunnen beantwoorden. Lees hun reviews om meer te weten te komen over deze verkoper van tuinposters. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen zullen je helpen beslissen of 123TuinPosters.nl de juiste winkel is om jou van een nieuwe tuinposter te voorzien.

Over 123TuinPosters.nl
123TuinPosters.nl is een winkel die tuinposters verkoopt. Ze noemen zichzelf een “pionier in tuinposters”. Een tuinposter is een leuke manier om een lege plek in je schutting wat op de leuken. Je kan ze hangen op een plek die wat kaal lijkt omdat er geen stuiken of bomen zijn die dat stukje bedekken. 123TuinPosters.nl verkoopt tuinposters in allerlei soorten en maten, Er zijn bijvoorbeeld leuke doorkijkjes die een uitkijk op een strand, stad of bos uitbeelden. Maar misschien wil je liever kijken naar een Hollands of juist tropisch strand. Het is ook mogelijk een tuinposter van een berg of canyon op te hangen. Misschien wil je wel een mooi bos of park zien. Ook zijn er speciale wellness posters en posters van beelden en Boeddha’s. Verder zijn er posters verkrijgbaar van insecten, bloemen, watervallen, deuren, ramen, lavendelvelden en velden met zonnebloemen. Dus of je een bloemenliefhebber bent of iemand die rust en sereniteit zoekt, 123TuinPosters.nl heeft vast wel een poster die bij jou en je tuin past. Misschien vind je zelfs wel een heel panorama. En natuurlijk heeft 123TuinPosters.nl ook de bevestigingssystemen op de poster op te hangen. Denk bijvoorbeeld aan een aluminium buizenframe, een houten lijst, tunnelzoom, rubuust bevestigingssysteem of zelfs een onzichtbare constructie.

Diensten van 123TuinPosters.nl
De posters van123TuinPosters.nl kunnen besteld worden via hun website. Je hoeft alleen maar de poster aan te klikken die je wilt. Hun bezorgservice zal de poster bij je afleveren. Het is ook mogelijk om je eigen foto te uploaden en af te laten drukken op één van hun posters. Zo heb je een unieke poster die echt niemand anders heeft en kun jij iedere zomerse dag tegen je favoriete afbeelding aankijken.

Complimenten, Klachten en Tips voor 123TuinPosters.nl
Heb jij al een tuinposter van 123TuinPosters in je tuin hangen? Dan ben jij in de perfecte positie om ons meer te vertellen over deze winkel. Wat vind jij van de kwaliteit van hun tuinposters? Blijft de afbeelding goed hangen met hun bevestigingssysteem? Hoe lang blijft de poster als nieuw? En wat is jouw mening over hun bezorgservice en klantenservice? Schrijf een review en vertel ons alles over 123TuinPosters.nl.

Is jouw uitzicht verbeterd met een poster van 123Tuinposters? Lees reviews over hun tuinposters en bevestigingssystemen.

}