123bloemenbestellen.nl

7.4
8.8

Bestellen

7.1

Service

6.9

Prijs

6.9

Levering

76.9%

Zou hier weer kopen

123bloemenbestellen.nl

Ongekend! Wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview. Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze site.

Over 123bloemenbestellen.nl

Bloemen houden van mensen! Het is mogelijk om met de hulp van dit bedrijf op ieder adres in Nederland en ook in het buitenland een bloemetje te laten bezorgen. Het bedrijf is de partij voor het online bestellen van cadeaugeschenken, fruitmanden, planten en natuurlijk bloemen. Het is ook mogelijk bij hun om op dezelfde dag de bloemen nog te laten bezorgen. De bestelling moet dan wel voor 14 uur binnen zijn. 

Natuurlijk bepaal je zelf waar je de bloemen bezorgd krijgt. Er wordt samengewerkt met 300 top bloemisten met een goede bezorgdienst. Hierdoor is het bedrijf in de mogelijkheid om een mooie boeket bloemen te bezorgen. Natuurlijk kun je er een kaartje aan toevoegen met een persoonlijke boodschap. 


Het bedrijf is al meer dan tien jaar actief als online bloemist en ze kennen de kneepjes van het vak dus. Ze weten waar de beste bloemisten zitten en werken met ze samen. De bestellingen worden snel verwerkt en afgehandeld. Ook is er een sterke klantenservice om je te helpen. Daarnaast is er dus de webshop waar je 24 uur per dag en 7 dagen per week een bestelling kunt plaatsen.  

Diensten van 123bloemenbestellen.nl

Er is een ruim assortiment van bloemen waar je uit kunt kiezen. Het gaat onder andere om:
•    Top 10 boeketten
•    Rozen boeketten
•    Rouwbloemen
•    Bloemen Buitenland
•    Fruitmanden
•    Planten
De belangrijkste dienst is natuurlijk het bezorgen van de bloemen. 

Klachten, tips en complimenten over 123bloemenbestellen.nl

Het bedrijf heeft een sterke klantenservice waar je goed terecht kunt. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken van dit bedrijf om zo de klachten snel uit de wereld te helpen.  

Heb jij ervaring met 123bloemenbestellen.nl? 

Het is goed om ook jouw mening op NederlandReview achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven. 

Lees hier de ervaringen van klanten van 123bloemenbestellen.nl. Is deze bloemist betrouwbaar om boeketten te laten bezorgen? Zijn er kortingscodes?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (13)

Anderen bekeken ook